Interim Marketing & Innovatie manager met hart voor de wereld
Interim Marketing & Innovatie manager met hart voor de wereld
  • Amsterdam, Netherlands
  • 17 april 2023

Ik ben Dorien de Boer, een interim marketing en innovatie manager met hart voor de wereld en ik geloof in de positieve kracht van organisaties op mens, milieu en maatschappij, en marketing als versterker daarvan. Heb je een opdracht of tijdelijk capaciteit nodig in je team, dan kom ik graag met je in contact!

Ik heb 15 jaar ervaring in marketing en innovatie van verschillende drankenmerken zoals Grolsch, Ketel One Vodka en Johnnie Walker, in zowel Nederlandse als wereldmarkt. Hierin ben ik verantwoordelijk geweest voor de strategische (positionering, meerjarige marketing- en businessplanning, budgettering, innovatiepijplijn) en uitvoerende (campagne- en contentcreatie, mediaplanning, productlanceringen) kant van marketingplannen, waarbij innovatie altijd een belangrijk onderdeel was. Samenwerken met externe partners hielpen hierbij de merken sneller en groter te bouwen.

Mijn uitgebreide ervaring met het bouwen van merken (mainstream en luxemerken) stelt mij in staat elk merk en bedrijf  met een frisse blik op strategie, content en uitvoering. Dit betreft zowel het zogeheten mentaal bouwen van het merk als meest gewenste oplossing, als het op alle relevante plekken online en offline ‘fysiek’ aanwezig zijn om een aankoopbeslissing te beïnvloeden.

Van innovatieprojecten krijg ik veel energie en ik heb veel ervaring opgedaan, zowel aan de strategische en conceptuele kant als de uitvoerende kant, inclusief lanceringsstrategie, -(klant) campagnes en (interne) pr. Daarnaast ben ik zeer bedreven in stakeholder management, in familiebedrijven, joint-ventures en in grote (matrix) organisaties.

Verwacht van mij dat ik snel op de rijdende trein spring en dat ik een enthousiaste en leergierige collega word die graag luistert, leert en verder helpt. Ik ben van nature een verbinder en samenwerken met verschillende disciplines ligt me zeer goed. Als teamleider en teamspeler ben ik gericht op open samenwerking met veel waardering voor sfeer en humor. Ik ben zeer positief ingesteld, neem nooit genoegen met ‘goed genoeg’ en ben altijd bereid om nieuwe wegen te onderzoeken of een stap verder te gaan.

Ik ben op dit moment per direct beschikbaar voor korte en lange opdrachten. Graag zou ik samen verder spreken over mogelijke interim opdrachten, ik hoop van u te horen op dorien.de.boer@gmail.com of via +31 6 120 44 888.

Categorie
E-mail
dorien.de.boer@gmail.com
Telefoonnummer
+31612044888

Neem contact op met de kandidaat

Contact