Bieden van visie en leiderschap om de beste resultaten te behalen. Flexibel, pragmatisch en oplossingsgericht.
  • Den Haag, Netherlands
  • 7 maart 2023

Een energieke, coachende en verbindende leidinggevende die graag initiatief en verantwoordelijkheid neemt is wat mij typeert. In mijn huidige functie als Regiomanager voor VluchtelingenWerk geef ik leiding aan 15 medewerkers in de functies van teamleider, stafmedewerker, projectmedewerker en administratief medewerker.

 

Als leidinggevende bij VluchtelingenWerk heb ik geleerd dat het halen van resultaten en werken aan de kwaliteit van dienstverlening  het beste werkt wanneer je gemotiveerde en enthousiaste medewerkers in je team hebt. Ik ben daarom ook trots op wat ik afgelopen jaren heb bereikt met mijn teams, namelijk resultaat, verbinding, samenwerking, zelfsturend, plezier in het werk en groei. Landelijke doelstellingen en werken binnen kaders was 1 van mijn taken die ik met mijn team besprak, daarnaast haalde ik ook tips en ideeën op die ik weer deelde met het managementteam. Ik geloof namelijk ook in de’ bottum up’ beweging en denk mee met het beleid van de organisatie, waarin ik ook mijn kritische blik werp op onderwerpen. Na mijn ruime ervaring van 9 jaar bij VluchtelingenWerk ben ik gewend om met crisissituaties om te gaan.

 

Andere taken zijn het onderhouden van relaties met onze opdrachtgevers waarin ik het gesprek aanga over onze dienstverlening en daarin voorruit denk, maar ook kansen zie. Ik was budgetverantwoordelijk voor de gemeenten binnen mijn regio en had regelmatig gesprekken hierover om financieel in control te blijven.

 

Ik ben enthousiast, gedreven, sociaal, flexibel, maatschappelijk betrokken en ik hou ervan om in een mensgerichte omgeving te werken. Het leggen van contacten op ieder niveau gaat mij gemakkelijk af. Wat ik verder kan bieden is een hands-on mentaliteit, een pragmatische manier van werken en loyaliteit.

E-mail
nrkamta@hotmail.com
Telefoonnummer
0648017821

Neem contact op met de kandidaat

Contact