Creatieve projectmanager op zoek naar betekenisvolle functie
Creatieve projectmanager op zoek naar betekenisvolle functie
  • Zaandam, Nederland
  • 6 februari 2023

Na een 8 jaar in het bedrijfsleven te hebben gewerkt, waar de focus (uiteraard) op geld verdienen ligt, ben ik nu op zoek naar een baan met betekenis.

Mijn laatste functie was Manager Creative Services bij Blue Billywig, een online video platform. Ik was verantwoordelijk voor een team van 4 producers en voor alle interactieve en gepersonaliseerde videoprojecten, van opstart tot oplevering. Dit houdt in dat ik het aanspreekpunt was voor alle betrokken partijen (klant, videoproductie, webbureau’s en vele anderen), moest zorgen dat iedereen tevreden bleef en er uiteindelijk een mooi eindproduct opgeleverd werd. Ik heb hier de afgelopen 5 jaar met plezier gewerkt, veel geleerd, en ik ben goed in wat ik doe. Toch merkte ik dat ik mijzelf toch niet helemaal in het bedrijfsleven vind passen. Ik ben op zoek naar werk dat om meer draait dan alleen geld verdienen en ik zou graag iets willen betekenen voor anderen. Wegens een toevallige samenloop van omstandigheden hebben Blue Billywig en ik dan ook samen besloten om uit elkaar te gaan, en ben ik nu op zoek naar een nieuwe uitdaging.

Na het afronden van de HAVO ben ik film gaan studeren aan de kunstacademie. Om wat bij te verdienen ben ik aan de slag gegaan als gastvrouw op de gesloten afdeling dementie van de Julianastaete in Gouda (Zorgpartners Midden-Holland). Een hele bijzondere bijbaan, waar ik ontzettend veel geleerd heb. Toch ben ik gestopt, omdat ik de kans kreeg om aan de slag te gaan bij VPRO jeugd om items te maken voor Zapp Echt Gebeurd. Ik heb hier 3 jaar lang heel veel bijzondere kinderen mogen ontmoeten en mooie portretten mogen maken. Mocht je het leuk vinden, een van de portretten is hier te zien:

https://www.zapp.nl/programmas/zappdoc/nieuws/25021-hoe-is-het-nu-met-drona-arjun

Helaas was er bij de NPO destijds niet genoeg budget om hier een full-time baan van te maken, en ik moest toch mijn hypotheek betalen. Daarom ben ik als video marketeer aan de slag gegaan bij KNAB bank, en vervolgens terecht gekomen bij Blue Billywig.

Ik ben graag eerlijk; ik heb geen ervaring in de non-profit sector. Maar een van mijn sterkste karaktereigenschappen is dat ik ontzettend leergierig en ondernemend ben. Omscholen of onderaan de ladder starten is voor mij geen probleem.

Verder ben ik flexibel, enthousiast en heb een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Ik steek graag ook zelf mijn handen uit de mouwen, en ben een kei in structureren en organiseren. Daarnaast heb ik 3 jaar leiding gegeven als manager, dit vond ik erg leuk om te doen maar een leidinggevende rol is voor mij geen vereiste.

Ik ben erg benieuwd of hier een leuke functie uit zal komen. Ik hoop het!

E-mail
pascallevdijk@gmail.com

Opleiding

Training @ THNK School of Creative Leadership
jan 2021 — jun 2021

Training 'Lead with courage' omdat ik graag een creatieve leiderschapstraining wilde volgen.

HBO @ Hogeschool voor de Kunsten Utrecht
sep 2011 — jun 2015

De opleiding Audio Visuele Media heb ik afgerond richting documentaire (Bachelor of Design)

Ervaring

Manager Creative Services @ Blue Billywig
dec 2017 — dec 2022

Ik was verantwoordelijk voor een team van 4 producers en voor alle interactieve en gepersonaliseerde videoprojecten, van opstart tot oplevering. Dit houdt in dat ik het aanspreekpunt was voor alle betrokken partijen (klant, videoproductie, webbureau’s en vele anderen), moest zorgen dat iedereen tevreden bleef en er uiteindelijk een mooi eindproduct werd opgeleverd. Werkzaamheden bestonden uit: concept development, projectmanagement, video marketing, coaching en begeleiding van medewerkers, finance en administratie, technische afspraken rondom de implementatie van onze projecten met interne en externe stakeholders.

Video content marketeer @ EyeOpen.nl/KNAB Hypotheken
sep 2015 — dec 2017

Als Video content marketeer maakte ik, in eerste instantie voor Knab Hypotheken, en later voor Knab Breed, video content. Denk aan testimonials, instructievideo's en social teasers.

Ik was niet alleen verantwoordelijk voor het maken van de content, maar hield actief de statistieken bij en keek welke pagina's geoptimaliseerd konden worden door middel van video. Zo kon ik data-driven video maken. De video's werden met name ingezet voor conversie, maar ook voor customer care, lead generatie en recruitment.

Regisseur @ Kilimanjaro Film Institute
sep 2014 — dec 2014

Samen met Aron van Blooijs maakte ik een documentaire over de masterclasses sound design en muziek in film op het Kilimanjaro Film Institute. Daarnaast maakten wij nog een jeugddocumentaire in Arusha.

Regisseur @ Stichting SamenScholen
feb 2014 — apr 2023

Samen met Aron van Blooijs heb ik 3 jeugddocumentaires gemaakt in Puerto Cabezas, Nicaragua die dienen als lesmateriaal voor basisschoolkinderen in Nederland.

Regisseur @ HKU/Omroep West
jan 2014 — sep 2015

In deze periode ben ik afgestudeerd met de film Bello 4-ever over het afscheid tussen mens en dier. Deze film is in samenwerking met Omroep West gemaakt.

Stagiair webredactie @ VPRO Jeugd
sep 2013 — jan 2014

Stage (web)redactie Villa Achterwerk en Zapp Echt Gebeurd

Neem contact op met de kandidaat

Contact

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer

Advertentie

230308_MtMf23_OnlineBanners_5_600x500