Gedreven Projectmanager
Gedreven Projectmanager
  • Rotterdam, Netherlands
  • 9 september 2022

Ik ben een daadkrachtige en betrokken vrouw die heel graag haar talenten en tijd en energie gaat inzetten in een van de vele transities die we doormaken. Vooral de transitie van een financiële economie naar een economie waar naast welvaart vooral welzijn en welbevinden hoog in het vaandel staan, is er een die me trekt. Dit is heel breed en kan gaan van werkelijke projecten en experimenten naar het onderwijs dat hierin wordt gegeven en de beschikbare kennis en middelen. Daarnaast vind ik de verschillende projecten in de circulaire economie waar het gaat om verpakkingen, erg belangrijk en interessant.

 

In mijn functies in de financiële dienstverlening heb ik laten zien dat ik met ondernemerschap, vasthoudendheid en goed samenwerken mooie dingen kan bereiken en verschillende soorten projecten tot een succesvol einde kan brengen. Ik ben degene die het overzicht houdt en tijdlijnen en doelen scherp houdt. Daarnaast vind ik het belangrijk mee te denken en mee te beslissen op inhoudelijk vlak. Ik beschik over een goed inlevingsvermogen. Hiermee bedoel ik dat ik me goed kan inleven in de belangen van verschillende betrokken partijen. Daardoor liggen zaken als stakeholdermanagement me en kan ik mezelf ook klant- en opdrachtgevergericht noemen.

 

Wat ik zoek in een toekomstige functie, naast de bijdrage die ik wil leveren aan een nieuwe wereld, is een combinatie van een aantal dingen. Ik floreer in een complexer belangenveld en dus zou ik graag een bepaalde mate van stakeholdermanagement toepassen. Ik werk goed en graag samen en vind het prettig om een autonome positie te hebben, vrij te zijn in het nemen van mijn eigen beslissingen. Projecten liggen me omdat ze een 'kop' en een 'staart' hebben. Afwisseling en flexibiliteit zijn voor mij belangrijke randvoorwaarden maar projectwerk is niet een must. Afwisseling kan ook op een andere manier terugkomen in een rol. Daarnaast zou ik een graag een component van diepgang terugzien. Ik vind het heerlijk me ergens in te verdiepen en de verschillende kanten van materie te zien en eigen te maken. Wat ten slotte goed is om te weten, ik heb mijn zaakjes op orde. Ik ben sterk in organiseren en afspraken nakomen vind ik niet alleen in mezelf maar ook in anderen belangrijk. Goed agendamanagement en overzicht horen hier zeker ook bij.

Categorie
E-mail
t.dendekker@gmail.com
Telefoonnummer
0638414692

Opleiding

HBO/WO @ ICM
sep 2022 — Huidig

Prince2

HBO/WO @ Erasmus Academy
sep 2021 — feb 2022

Door een combinatie van inhoud en proces (denken en doen) leren structurele transformatieprocessen te begeleiden voor een duurzame toekomst.

WO @ Universiteit Leiden
sep 1997 — jun 2002

Master Sociale- en Organisatiepsychologie.

Ervaring

Business Consultant @ Stater N.V.
jun 2018 — mrt 2022

Bij Stater was ik verantwoordelijk voor het initiëren, begeleiden en coördineren van projecten die wijzigingen in wet- en regelgeving implementeerden in het IT landschap. Daarnaast was ik ketenregisseur voor de keten NHG en onderdeel van de werkgroep Duurzaamheid. Deze werkgroep richt zich erop de ESG doelstellingen van Stater klanten te verwezenlijken en het onderwerp hoger op de agenda te krijgen.

Management Consultant a.i. @ Rob van Hal Financiële Dienstverlening B.V.
jun 2017 — jan 2018

Begeleiden en coachen van een beginnend leidinggevende. Adviseren van de directeur inzake HRM.

Opdrachtgever SNS opleidingstraject voor Jonge Ondernemers @ SNS Bank
jan 2015 — sep 2016

Dit nieuwe traject mocht ik met een projectgroep vormgeven met als doel een aantal trainees op te leiden van Klantadviseur tot aan ondernemend Manager of Franchisenemer.

Manager SNS Mobiel Advies @ SNS Bank
feb 2013 — mrt 2017

Als Manager SNS Mobiel Advies heb ik een flexibele schil mogen opzetten. Deze flexibele schil van financieel adviseurs en klantadviseurs zorgde ervoor dat in het hele land lokale bezettingsproblemen werden opgelost. In deze positie was ik manager, projectleider, coach, intercedente en recruiter in één. Een veelzijdige functie waarbij stakeholder management een grote rol speelde.

Afdelingshoofd Telefonisch Advies @ SNS Bank
aug 2011 — jan 2013

Telefonisch Advies was een team dat telefonisch financiële adviesgesprekken voerde met betrekking tot de bestaande hypotheek, aanverwante producten en oudedagsvoorzieningen. De adviseurs adviseren en begeleiden klanten in het aanvraagproces en informeren hen over alle zaken die met hun financiële situatie te maken heeft. Aan mij de eer en het genoegen om als meewerkend voorvrouw dit team van Financieel Adviseurs aan te sturen.

Financieel Adviseur Hypotheken @ SNS Bank
jun 2007 — aug 2011

Nieuwe en bestaande klanten adviseren over hun financiele situatie en het aanvragen en begeleiden van hypothecaire geldleningen bij SNS Bank en derden.

Neem contact op met de kandidaat

Contact