Bachelor in European Studies
Bachelor in European Studies
  • Lochem, Netherlands
  • 9 september 2022

Ik ben mijn middelbare school gestart in Frankrijk, waar ik enkele jaren heb gewoond met mijn familie. Na 3 jaar daar zijn wij terug naar Nederland gegaan waar ik mijn Vwo diploma heb gehaald. Doordat ik in het buitenland heb gewoond heb ik affiniteit gekregen met talen en culturen, vandaar mijn keuze om European Studies te studeren. Tijdens mijn studie kreeg ik meer inzicht in het onrecht in de wereld, en welke instanties daarbij een rol spelen, zowel in positieve als negatieve zin. Hierdoor werd ik gemotiveerd om in deze sector dan ook carrière te maken en mensen te helpen die het nodig hebben. Daarnaast ben ik bereid te verhuizen voor een leuke en uitdagende baan.

- basiskennis in: Duits en Spaans (Beide niveau B1)

- vloeiend in: Engels en Frans (beide niveau C1)

- brede interesses zoals: mensenrechten, diplomatie, humanitair werk

- competenties: leergierig, zorgvuldig, behulpzaam, ambitieus, doorzettingsvermogen, zorgzaam

Categorie
E-mail
isabelvanderschaaf@live.nl

Opleiding

Hbo @ Zuyd Hogeschool
sep 2018 — aug 2022

Tijdens de studie European Studies wordt je breed opgeleid om in diverse sectoren te kunnen werken. Je leert alles over Europa, van de vorming tot en met de huidige instituten die samen de EU vormen. Daarnaast leer je welke invloed de EU heeft op de maatschappij in binnen- en buitenland. Culturele aspecten spelen ook een grote rol in de studie, net als taalvaardigheden in Europese talen.

Ervaring

Serveerster @ 't Pakhuis
jul 2018 — aug 2018
Huiswerkbegeleiding @ Hbs Helmond
apr 2018 — jul 2018

Huiswerkbegeleiding van middelbare scholieren, waarbij ik voornamelijk lesstof van de vakken geschiedenis, Frans en Engels uitlegde en overhoorde.

Cassière @ Albert Heijn
nov 2015 — mrt 2018

Neem contact op met de kandidaat

Contact