Public Administration Starter
Public Administration Starter
  • Den Haag, Netherlands
  • 9 september 2023

Als pas afgestudeerde met een MSc Public Administration van de Universiteit Leiden en een BA European Studies van de Haagse Hogeschool, sta ik te popelen om een kans met impact te vinden waar ik de kennis en vaardigheden die ik tijdens mijn studie heb opgedaan kan toepassen. Daarom sta ik open voor elke functie die gericht is op het hebben van een positieve impact op de wereld.

Mijn passie voor onderzoek en mensenrechten ontwikkelde zich tijdens mijn bachelor, wat ertoe leidde dat ik mijn bachelorscriptie schreef over de mensenrechten en het buitenlands beleid van de Europese Unie ten opzichte van China met betrekking tot de onderdrukking van de Oeigoeren. Tijdens mijn master Public Administration deed ik onderzoek naar en ontwikkelde ik een verdere interesse in de positie van vrouwen in de samenleving, wat ertoe leidde dat ik mijn scriptie schreef over welke factoren van invloed waren op de vertegenwoordiging van vrouwen in Portugese besluitvormingsposities van 1974 tot 2022.

Tot slot zou ik mezelf omschrijven als iemand met de persoonlijkheidskleur blauw (bridge persoonlijkheidstest); analytisch, nauwkeurig en gedetailleerd. Ik ben een sterke teamspeler in de zin dat ik er altijd voor zorg dat mijn zaken op orde en binnen de deadline zijn. Daarnaast heb ik gemerkt dat mijn manier van werken ook versterkend kan zijn voor mensen die meer geel scoren in de zin dat ik structuur kan bieden waar het soms ontbreekt.

Als je startersbanen of traineeships kent met een focus op het maken van een sociale impact, aarzel dan niet om contact op te nemen.

Categorie
E-mail
isaurraac@gmail.com
Telefoonnummer
0641899641

Opleiding

WO @ Leiden Universiteit
feb 2021 — jan 2023

Master Public Administration with specialization in International and European Governance, and an elective in data-driven policy making. Thesis topic: Factors that influenced the increase in women's representation in Portuguese decision-making from 1974 to 2022

HBO @ Haagse Hogeschool
sep 2016 — jun 2020

Bachelor in European Studies, with a specialization in the public sector. Two minors: English-speaking countries' society and culture; and How to be a global citizen. Thesis topic: EU's response to Uyghur oppression (prior to 2020).

Ervaring

Communications Officer @ We Are Stewards
jul 2022 — Huidig

Podcast editing. Translation of videos and website. Hubspot CRM and Funnel creation. Research on online visibility and steward-owned companies. Administrative tasks. Optimization of research data storage.

Marketing Vrijwilliger @ Stichting Hand to Hand
sep 2018 — Huidig

Bij Stichting Hand to Hand heb ik de nieuwe website gemaakt, en deze onderhoud ik nu nogsteeds. Daarnaast maak ik indien nodig social media posts. Ook heb ik geholpen met fondswervingsacties.

Neem contact op met de kandidaat

Contact