Strateeg / Account Lead / Marketing Professional
Strateeg / Account Lead / Marketing Professional
  • Utrecht, Netherlands
  • 22 maart 2023

Mijn positieve houding in mijn werk en mijn sociale leven zorgt ervoor dat ik makkelijk contact leg met mensen, snel een band opbouw en het leuk vind om nieuwe dingen te proberen. Ik ben dan ook vaak de verbindende factor tussen vrienden maar ook op de werkvloer tussen collega’s. 

Mijn verantwoordelijkheidsgevoel is groot, wat me helpt in contacten bouwen en onderhouden, projecten genereren en succesvol af te ronden. De afgelopen jaren heb ik veel relaties opgebouwd met klanten op verschillende niveau’s binnen diverse bedrijven, denk daarbij aan binnen de FMCG, cultuursector, mediabureau's, retail etc. Dit laat zien dat ik ervaring heb met het inzetten van succesvolle projecten voor verschillende sectoren, waarbij mijn hart het snelst gaat kloppen van de projecten waarbij we écht impact maken en iets betekenen voor de maatschappij of cultuur gerelateerde projecten. 

Anderen omschrijven mij als open minded, een luisterend oor en heel nieuwsgierig. Daarnaast zijn de volgende waarden voor mij belangrijk, zowel privé als binnen een organisatie: Plezier/lachen, vrijheid, naar elkaar luisteren, met een goed zelfgevoel m'n werk in gaan, waarderen uitspreken en krijgen en duidelijkheid.

Daarnaast heb ik een passie voor koken, yoga, tripjes naar de natuur, goede gesprekken met vrienden/familie, lachen en lezen.

Categorie
E-mail
Evelienmeijnen@gmail.com
Telefoonnummer
0623313577

Opleiding

WO @ Vrije Universiteit Amsterdam
sep 2014 — mei 2016

Master Communicatiewetenschappen en minor in Nieuwe Media

HBO @ Hogeschool Tio Eindhoven
sep 2010 — apr 2014

Hotel- en Event Management

Ervaring

Account Lead + MT Lid @ First - Influencer Marketing Bureau
mei 2021 — dec 2022
Strategisch Account Manager + MT Lid @ First - Influencer Marketing Bureau
jan 2019 — mei 2021
Business Development Manager @ MediaPlanet
jul 2017 — dec 2018
Project Manager @ MediaPlanet
aug 2016 — jun 2017

Neem contact op met de kandidaat

Contact