Conflict analyst
  • Utrecht, Netherlands
  • 23 augustus 2023

Ik ben een recent afgestudeerde MA in Conflict Studies and Human Rights. Ik heb mij binnen dit veld gespecialiseerd in klimaatverandering, conflict en ongelijkheid. In verschillende projecten heb ik onderzoek gedaan naar de relatie tussen klimaatverandering, conflict en kolonialisme. Daarnaast heb ik ook een focus op de verschillende manieren waarop klimaat en milieu een rol kunnen spelen binnen conflict en hoe dit eventueel misbruikt kan worden door statelijke en non-statelijke actoren.

Categorie
E-mail
jet_groenendijk@hotmail.nl
Telefoonnummer
0683709144

Opleiding

Master @ Universiteit Utrecht
sep 2022 — aug 2023

Conflict Studies and Human Rights

Bachelor of Arts @ Universiteit Utrecht
sep 2018 — jun 2022

Taal- en Cultuurstudies
Hoofdrichting: Postcolonial studies and Conflict Studies

Ervaring

Conferentie-organisator 'Weaponization of the Environment' @ Universiteit Utrecht
feb 2023 — mei 2023

Samen met vijf andere studenten heb ik een conferentie georganiseerd over het idee van the weaponization of the environment, het gebruik en misbruik van milieu en natuur in conflicten. Hierbinnen hadden we een focus op environmental security, environmental governance en als laatste hadden we indigenous perspectives on the weaponization of the environment.

Student Sales Specialist @ Too Good To Go
sep 2021 — aug 2022

Bij Too Good To Go was ik verantwoordelijk voor het leggen van nieuwe contacten en partnerships met zelfstandige ondernemers. Door middel van koude acquisitie heb ik zo bijgedragen aan het uitbreiden van de missie van Too Good To Go, het tegen gaan van voedselverspilling.

Onderzoeksstagiaire Climate, Conflict and Environment. @ PAX4Peace
feb 2021 — jun 2021

In het team van Humanitarian Disarmament heb ik in 202 1 gewerkt als onderzoeksstagiair bij PAX4Peace. Binnen het team was ik bezig met het onderwerp van Conflict, Climate and Environment, hierbij was ik verantwoordelijk voor het schrijven van interne position papers, het schrijven van samenvattingen van side-events van de VN Veiligheidsraad en algemene assisterende taken in het voorbereiden van meetings en het schrijven van papers.

Neem contact op met de kandidaat

Contact