Enthousiaste projectmedewerker
  • Utrecht, Netherlands
  • 26 april 2023

Hoi!
Ik ben Elianne en ik besloten meer te kunnen betekenen voor de wereld om mij heen. Ik wil mijn aandacht richten op de mensen die het nodig hebben. Daarom ben ik o.a. aangesloten bij de Soroptimisten, heb ik projecten gedraaid rondom emancipatie thema's zoals menstruatie armoede en wil ik mijn energie en enthousiasme nu gaan inzetten voor een projectmedewerker functie binnen een organisatie die, net als ik, zich inzet voor gelijke kansen binnen Nederland en wereldwijd.

Categorie
E-mail
elianneeggink@gmail.com
Telefoonnummer
0614932971

Opleiding

HBO @ Saxion
jan 2012 — jan 2016

Activiteiten en verenigingen: Panellid vertegenwoordiger. Studentassistent. Studiereis naar Istanbul. Course week Oviedo, Spain. Minor Performance psychology/prestatie psychologie.

Stage:
Ik heb mijn (neuro)psychologische stage afgerond waarbij de werkzaamheden o.a. bestonden uit het afnemen van neuropsychologisch onderzoek, de verwerking van deze onderzoeken en het assisteren bij CRT. In 2014/2015 heb ik de Major Klinische Psychologie en de minor Prestatiepsychologie afgerond.

Afstudeerproject:
Als laatste en mooiste onderdeel van mijn studie heb ik meegewerkt aan een Cogmed project van Pearson. De Cogmed training werd gegeven aan kinderen op een montessorischool en het project werd door een aantal afstudeerders, waaronder mijzelf, en professionals in goede banen geleid. Daarnaast heb ik als ondersteuning de workshop Traininghulp+ gevolgd en heb ik workshops over de Cogmed training zelf gegeven.
Dit is een ontzettend leerzaam, leuk en uitdagend project geweest waarbij het werken met kinderen mij zeer bevalt en ik graag op projectbasis verder zou werken.

Ervaring

HR adviseur @ OGD ICT Diensten
jan 2019 — jan 2023

Als adviseur had ik een adviserende rol op het gebied van het personeelsbeleid. Ik was de schakel tussen het management, de leidinggevenden en medewerkers. Ik voerde sollicitatie-, voortgangs en exitgesprekken en gaf advies hoe je als bedrijf het personeel behoudt. Daarnaast was ik, samen met leidinggevenden, verantwoordelijk voor meerdere teams en daarbij behorend het totale pakket aan human resources.

Naast deze functie was ik ook trainer voor leidinggevenden op het gebied van gespreksvoering.

Neem contact op met de kandidaat

Contact