Young Professional Anthropologist
Young Professional Anthropologist
  • Amsterdam, Netherlands
  • 17 januari 2023
Ik ben een gestructureerde, gefocuste, sociale, ambitieuze professional in de dop, met oog voor detail en zeer leergierig. Momenteel ben ik bezig met het behalen van een Bachelor of Science in Culturele Antropologie en Ontwikkelingssociologie. Ik been zeer gepassioneerd over alles wat te maken heeft met geschiedenis, (menselijk) gedrag, ontwikkeling en duurzaamheid.

Ik ben een holistische denker, zeer communicatief vaardig, creatief en zowel een teamspeler als een vaardige leider. Daarnaast ben ik ervaren in het omgaan met klanten, het doen van onderzoek en het schrijven van voorstellen en rapporten.

Ik ben momenteel opzoek naar een (bij)baan die beter aansluit bij mijn opleiding en waar ik ervaring op kan doen als young professional voor mijn toekomst op de arbeidsmarkt.

Categorie
E-mail
isa.valk@outlook.com
Telefoonnummer
0657772275

Opleiding

Universitaire Bachelor @ Universiteit van Amsterdam
sep 2020 — Huidig

Ik studeer Culturele Antropologie en Ontwikkelingssociologie. Momenteel ben ik derdejaars bachelor student. Ik ben gespecialiseerd in duurzaamheid en ontwikkelingssystemen holistisch onderzoeken en begrijpen. Daarnaast ben ik opgeleid in het doen van kwantitatief en kwalitatief onderzoek en (academisch) schrijven.

Ervaring

Verkoopmedewerker @ Kruidvat
mrt 2020 — mrt 2022

Gedurende de coronapandemie heb ik gewerkt als verkoopmedewerken bij het Kruidvat. Ik verrichte hier kassawerkzaamheden, hield klanten tevreden, de winkel netjes en ik hield voorraden bij.

Horecamedewerker @ Café Orloff
jun 2018 — Huidig

Sinds 2018 werk ik, met een tussenpoos als verkoopmedewerker gedurende de coronapandemie, in de horeca.
In deze functie heb ik bar, -kassa, - administratieve -en schoonmaakwerkzaamheden verricht. Daarnaast ben ik ervaren in klantgericht werken en het netjes houden en organiseren van de werkvloer.

Neem contact op met de kandidaat

Contact