Ervaren strateeg & fondsenwerver
Ervaren strateeg & fondsenwerver
  • Deventer, Netherlands
  • 9 december 2023

PROFIEL
Een creatieve en analytisch sterke denker en doener. Wordt blij van het terugbrengen van een berg nieuwe informatie tot een elegant verhaal of oplossing. Een aanpakker. Zoekt altijd een combinatie van abstractie en praktijk. In staat om snel netwerk op of uit te bouwen. Werkt graag vanuit een persoonlijke klik maar kan goed schakelen tussen verschillende niveaus van formaliteit & informatiebehoefte. Groot netwerk onder particuliere fondsen. Affiniteit met en kennis van sociale en maatschappelijke initiatieven. Bekend met diverse vormen van impactmonitoring en projectmanagement. Brede algemene ontwikkeling.

 

Categorie
E-mail
evanieuwenhuis85@gmail.com
Telefoonnummer
0634451481

Opleiding

Bachelor @ Universiteit van Amsterdam
sep 2005 — aug 2010

Geschiedenis

Ervaring

Teamleider en coach @ Van Dooren Advies
jan 2023 — Huidig

Coachend aansturen van een team van 8 consultants. Inhoudelijk klankbord zijn voor de adviseurs op hun opdrachten. Ontwikkeling personeelsbeleid. Opstellen en uitvoeren van een verdiepingsprogramma voor teamleden op onderwerpen zoals: Opdrachtnemerschap, communicatiestijlen, situationeel leiderschap, acquisitie & productontwikkeling. Opstellen en uitvoeren van evaluatie- & beoordelingscyclus.

Hoofd Development @ Mensen Maken Amsterdam
jun 2018 — dec 2022

Samen met de directeur verantwoordelijk voor de strategie, impact-meting, (meerjaren-) beleidsplannen, projectplannen en begrotingen van de stichting.
Verantwoordelijk voor opbouw strategisch netwerk in de stad, zoeken van inhoudelijk en/of communicatief versterkende partners voor de stichting.
Verantwoordelijk voor de fondsenwerving en de relatie met financiers en partners (gemeente, particuliere fondsen, bedrijven, andere stichtingen).

Senior Adviseur @ Van Dooren Advies
sep 2016 — mei 2020

Adviseren van een groot aantal stichtingen in het culturele en maatschappelijke domein op het gebied van strategie-vorming, vorming van projectplannen en fondsenwerving (zowel gericht op particulieren en bedrijven als op publieke en particuliere fondsen).
Fondsenwerving uitgevoerd voor o.a.: Stichting CPNB, Fort van Hoofddorp, Prinses Maxima Centrum voor kinderoncologie, Het Huis met de Hoofden, Stichting Mensen Maken Amsterdam, Rosa Spier Huis, Bunschoten Fonds, NL Portretprijs, Pianofest & de Koninklijke Hondenbescherming.
Training en coaching verzorgd op het gebied van: werving bij particuliere fondsen, positionering, projectontwikkeling, meerjarige strategie en communicatie.

Trainee Sociaal ondernemen @ Starters 4 communities
feb 2016 — jul 2016
Operationeel manager @ Microvision Medical
sep 2012 — jan 2016

Neem contact op met de kandidaat

Contact