Spontane, ondernemende, en maatschappelijk betrokken jonge professional
Spontane, ondernemende, en maatschappelijk betrokken jonge professional
  • Leiden, Netherlands
  • 3 juni 2022

Spontane, ondernemende, en maatschappelijk betrokken jonge professional met een specialisatie in International Development Studies. Naast mijn studie heb ik mijzelf ingezet voor diverse vrijwilligersorganisaties, zoals DEAL Foundation, Rode Kruis, en Unlock (de startup die ik tijdens mijn minor ICG heb opgezet). Hierin heb ik mij o.a. beziggehouden op het gebied van acquisitie, communicatie, evenementplanning, coördinatie.

Momenteel ben ik op zoek naar een uitdagende startersfunctie bij een duurzame en/ of maatschappelijk betrokken startup, scale-up of NGO als fundraising-, sales- of PR-medewerker.

Mijn naam is Zana Wiedijk, 25 jaar oud, en wonend in Leiden. In mijn vrije tijd houd ik mij graag bezig met films, muziek, boeken, koken en bakken. Daarnaast houd ik ervan om te reizen, nieuwe mensen te ontmoeten, en veel nieuwe ervaringen op te doen. Ik heb een breed interessegebied in verschillende onderwerpen zoals internationale politiek, economie, geschiedenis, antropologie en psychologie.

Wat heb ik te bieden?

  • Een academische achtergrond op het gebied van International Development Studies.
  • Grote interesse in de wereld en de mensen om mij heen.
  • Talent om georganiseerd te werken, concrete actiepunten te stellen, en daarnaar te handelen
  • Sterk verantwoordelijkheidsgevoel dat noodzakelijk is voor veelomvattend en vaak ook hectisch werk.
  • Voorzien van een vlotte babbel en een goed gevoel voor humor.
Categorie
E-mail
zanadijk@hotmail.com
Telefoonnummer
0681623833

Opleiding

International Development Studies (Master) @ Universiteit Utrecht
sep 2020 — jan 2022

Thesis: No peace without justice? – Online discourse analysis of Syrians’ view on transitional justice and peace processes

Sociale Geografie en Planologie (Pre-master) @ Universiteit Utrecht
sep 2019 — sep 2020

Vakken: Development Geography: Theory & Practice and Development Cooperations

Minor: Innovation, Co-Creation and Global impact @ Universiteit Leiden
sep 2017 — jan 2018

Tijdens de minor heb ik samen met een groep studenten een eigen startup opgezet. Deze startup was gekoppeld aan het sustainable development goal: gender equality. Onze startup was Unlock, we organiseren een soort TED Talk en indoortrainingen, met als taak de vrouwelijke potentie binnen een bedrijf te “unlocken” door middel van Unlock Talks. Tijdens deze Unlock Talks zouden prominente vrouwen en mannen in het bedrijfsleven vertellen over verschillende onderwerpen die te maken hebben met gender equality of eigen ervaringsverhalen.

Politicologie: Internationale Betrekkingen en Organisaties (Bachelor) @ Universiteit Leiden
sep 2014 — sep 2018

Scriptie: How did the change from Leninism to Stalinisme influence the Comintern policy on collaboration of the Soviet Union (USSR) with the Communist Party of Germany (KPD)?
Minor: Innovation, Co-Creation and Global impact

VWO @ Schoter Scholengemeenschap Haarlem
sep 2008 — sep 2014

Profiel: Economie en Maatschappij
Profielwerkstuk: Schiphol als groeiend metropool

Ervaring

Callcenter medewerker voor vaccinatieprogramma GGD @ Teleperformance
jan 2022 — mei 2022

Hoofdtaken: Protocollen volgen en afspraken voor de vaccinatie inplannen; vervolgstappen uitleggen en snel schakelen tussen verschillende systemen en alles correct vastleggen.

Horecamedewerker bij Lebkov Leiden @ Lebkov
sep 2021 — Huidig

Hoofdtaken: Koffie zetten, het voorbereiden van consumpties zoals belegde broodjes, salades, sappen en nog veel meer producten, kassa bedienen en de gasten een fijn verblijf verschaffen in Leiden.

Lid acquisitie in het bestuur van de DEAL Foundation (op vrijwillige basis) @ DEAL Foundation
nov 2018 — sep 2020

Hoofdtaken: Als lid acquisitie in het bestuur van de DEAL Foundation heb ik mij bezig gehouden met fondsenwerving voor spaargroepen in Zambia, Tanzania en Cambodja. Het beheren van website en social media kanalen en (online) promotie (om de naamsbekendheid van DEAL te vergroten). Verschillende acquisitietaken zoals evenementen, sponsorlopen en lezingen organiseren.

Evenementplanner bij Rode Kruis (op vrijwillige basis) @ Rode Kruis
nov 2018 — mei 2019

Hoofdtaken: Als lid planning en locatie in de Sterke Schakels commissie van het Rode Kruis heb ik mij bezig gehouden met organiseren van een congres voor noodhulpvrijwilligers van het Rode Kruis ter inspiratie en als dankbetuiging voor hun inzet. Het thema van het congres is “Vernieuwing binnen de Noodhulp”. Mijn taken bestaan onder meer uit het vinden van een locatie, catering, een dagvoorzitter en sprekers.

Ambassadeur bij Charlie’s Travels @ Charlie's Travels
aug 2018 — aug 2019

Hoofdtaken: Het promoten van reizen naar Afrika en het vertegenwoordigen van Charlie's Travels tijdens evenementen en op sociale media.

Countermedewerker bij Mediterranean Sandwich Bar Schiphol @ HMS Host
mei 2017 — sep 2021

Hoofdtaken: Het voorbereiden van consumpties zoals belegde broodjes, salades, sappen en nog veel meer producten, kassa bedienen en de gasten een fijn verblijf verschaffen op Schiphol.

Projectleider bij DEAL Foundation Leiden (op vrijwillige basis) @ DEAL Foundation
okt 2015 — dec 2016

Hoofdtaak: het opzetten van Projectgroep Nederland, met als doel statushouders (Syrische vluchtelingen) de handvatten te bieden die hen kunnen helpen met het bouwen van een eigen startup.
Aanvullende taken: Contact onderhouden met alle partners zoals de statushouders (Syrische vluchtelingen), gemeente en bedrijven, informatiebijeenkomsten organiseren en fondswerving.

Poulecaptain bij SQPeople Leiden @ SQ People
jan 2015 — apr 2017

Hoofdtaken: het werven van donateurs voor goede doelen onder andere: Save The Children, Make A Wish Foundation, KWF Kankerbestrijding, CliniClowns, KiKa, Ronald McDonald Children’s Fund, Dierenbescherming and Stop AIDS now!
Aanvullende taken: bestaan uit het coachen van wervers en rookies.

Diverse werkzaamheden en bijbaantjes
jan 2008 — jan 2015

O.a. als oppas, bezorger van folders en verkoopmedewerker (Bakkerij) bij de Albert Heijn in Haarlem

Neem contact op met de kandidaat

Contact