Beschikbaar voor een nieuwe uitdaging als projectmanager / projectleider / coördinator in de sociale sector!
  • Rotterdam, Netherlands
  • 13 juni 2024

Mijn naam is Joas, 35 jaar oud en momenteel woonachtig in Rotterdam. Tot 2018 werkte ik in commerciële functies, om er vervolgens achter te komen dat de commerciële sector niet meer bij mij paste. Daarom heb ik in 2018 de overstap gemaakt naar de sociale sector. Ik hou er van om mensen te helpen en dit heb ik de laatste 5 jaar gedaan met de doelgroep nieuwkomers. Bij aanvang voornamelijk in een rol van coördinator en als trainer / coach en de laatste jaren hoofdzakelijk als vestigingsmanager (met een kleine uitvoerende rol ernaast). Ik hou er van om te organiseren / plannen, te structureren, te analyseren en mensen met elkaar te verbinden. Als persoon ben ik positief, nuchter, betrouwbaar en daadkrachtig. Daarnaast vind ik het leuk om te surfen, te fietsen, te boulderen en zoveel mogelijk buiten te zijn.

Het afgelopen half jaar heb ik een mooie reis gemaakt en momenteel ben ik weer in Nederland. Ik zou daarom graag weer aan de slag gaan bij een organisatie met een mooi maatschappelijk nut / doel. Idealiter in de rol van projectmanager / projectleider / projectcoördinator of een soortgelijke rol waarbij organisatorische vaardigheden een must zijn. Ik ben in overleg beschikbaar voor 36 uur per week.

E-mail
joas.vandergarde@gmail.com
Telefoonnummer
0630013272

Opleiding

Projectmanagement @ Yearth Academy
sep 2023 — okt 2023

Opleiding via STAP budget

Bachelor @ NHTV Breda
sep 2006 — mei 2010

Opleiding voor Manager Recreatie Onderneming

Ervaring

Vestigingsmanager @ Werkclub
jun 2021 — dec 2023

De Werkclub is een stichting die nieuwkomers helpt. In samenwerking met de lokale overheid en de EU helpen zij deze nieuwkomers bij het vinden van werk of opleiding. Als vestigingsmanager gaf ik direct leiding aan een team van 5 personen en had ik daarnaast ook nog een beperkte uitvoerende rol als trainer / coach. Naast deze hands-on taken waren mijn belangrijkste verantwoordelijkheden: het onderhouden / ontwikkelen van relaties met lokale overheidsorganisaties, werkgevers en partners, het aansturen van het team, het opzetten / monitoren / managen en bijsturen van nieuwe projecten.

Projectcoördinator en loopbaancoach @ SNTR
okt 2018 — mei 2021

SNTR was een stichting en projectorganisatie in Rotterdam. De belangrijkste taak van deze organisatie was het helpen van 200 Syrische gezinnen. Het programma bestond onder andere uit het onderdeel 'participatie'. Binnen dit project heb ik in verschillende rollen gewerkt. Ik ben begonnen als projectcoördinator, waar ik de trainingsprogramma's faciliteerde die SNTR had bedacht. Mijn belangrijkste rol was het vinden van trainers/tolken, het regelen van trainingslocaties, het betrekken van externe partijen, communicatie met deelnemers, het regelen van materialen etc. Daarnaast organiseerde ik tal van netwerkevenementen, informatiesessies en workshops. Na mijn werk als projectcoördinator ben ik aan de slag gegaan als loopbaancoach en trainer. Mijn voornaamste taak was het coachen en trainen van de deelnemers richting (vrijwilligers)werk, stage of opleiding.

Projectleider @ Taalclub
jul 2018 — aug 2018

In dit project van 2 maanden werkte ik als projectleider voor de Taalclub. Ik was verantwoordelijk voor de voorbereiding van een project om 240 vluchtelingen te helpen.

Neem contact op met de kandidaat

Contact