• Haarlem, Netherlands
  • 3 april 2023

Hi! Mijn naam is Sophie. Ik ben in 2019 afgestudeerd als user researcher en user experience designer, en werk momenteel op de technische support afdeling van Philips in Lissabon, Portugal. Ondanks dat ik veel waardering krijg voor mijn werk, ben ik op zoek naar een nieuwe baan (bij voorkeur in de filantropie). Ik wil graag voor een organisatie werken die zich inzet voor een rechtvaardige, eerlijke en duurzame wereld.

Ik heb ervaring op het gebied van media, design en communicatie. Ik ben communicatief, empathisch en creatief. Daarnaast ben ik goed in werken onder druk, ik kan snel leren en flexibel werken in een team.

Mijn ideale baan betrekt mij in een team en laat mij actief meehelpen met als uiteindelijke doel om een meer eerlijke, rechtvaardige en duurzame wereld te creëren voor mens en/of milieu.

Categorie
E-mail
sophie.peijnenburg1512@gmail.com
Telefoonnummer
+31636491951

Opleiding

HBO @ Hogeschool van Amsterdam
sep 2015 — sep 2019

Communication and Multimedia Design

Ervaring

Technical Support Agent @ Philips
sep 2022 — Huidig

Ik help professionele klanten van Philips (denk hierbij aan retailers zoals Praxis, of elektriciens) met het oplossen van technische uitdagingen met hun Philips producten. Zo ben ik verantwoordelijk voor het adviseren welke producten klanten het beste kunnen gebruiken voor hun installatie, en ben ik een aanspreekpunt voor retailers voor technische vragen over de Philips lampen.

Freelance Designer Melbourne
mei 2022 — sep 2022

Na mijn studie ben ik verhuist naar Australië. Ik woonde in Melbourne en heb gewerkt als freelance digitaal ontwerper. Ik heb verschillende opdrachten gehad voor het ontwerpen van logo's en websites, en het onderzoek doen naar nieuwe digitale strategieën en concepten.

Daarnaast werkte ik als vrijwilliger voor the Red Cross Australia in de omgeving van Victoria en New South Wales.

User Researcher @ Gradient
sep 2018 — jun 2019
Stage UX designer @ PostNL
feb 2017 — jul 2017

Ik was verantwoordelijk voor het maken van een herontwerp van de Post Brieven Automaat voor PostNL

UX designer @ Cobra Systems
jan 2017 — sep 2018

Neem contact op met de kandidaat

Contact