Master in Media, Culture & Society | Communicatie | Werkzoekende
Master in Media, Culture & Society | Communicatie | Werkzoekende
  • Rotterdam, Netherlands
  • 24 oktober 2022

Milene | 25 jaar | Rotterdam

Ik ben op zoek naar betekenisvol werk waarbij ik mijn kennis en skills kan toepassen om een steentje bij te dragen aan de wereld!

Mijn brede maatschappelijke interesse is af te leiden uit mijn studieachtergrond en werkzaamheden bij de publieke gezondheidsdienst. Tijdens mijn studie heb ik sociale kwesties interdisciplinair onderzocht en ben ik in het bijzonder geïnteresseerd geraakt in communicatiestrategieën van maatschappelijke organisaties.

Na mijn opleiding heb ik werkervaring opgedaan bij de GGD, waarbij ik verschillende skills heb kunnen ontwikkelen. Door de projectmatige aard van het werk, waarbij veel flexibiliteit wordt gevraagd, heb ik onder andere mijn organisatie skills en probleemoplossend vermogen verder ontwikkeld.

Ik ben enthousiast, leergierig en wil graag groeien als persoon.

Categorie
E-mail
milene.makhnev@gmail.com
Telefoonnummer
0636226440

Opleiding

Master @ Erasmus Universiteit Rotterdam
sep 2019 — jul 2020

Master in Media Studies (Media, Culture & Society). Met name gespecialiseerd in communicatiestrategieën van non-profit organisaties. Thesis onderzoek naar online communicatie van vluchtelingenorganisaties. Zowel bestaande wervingstechnieken van NGO's kritisch geanalyseerd, als gezocht naar effectievere vormen van non-profit communicatie.

Bachelor @ Universiteit Utrecht
sep 2015 — jul 2019

Bachelor Interdisciplinaire Sociale Wetenschap.
Hier heb ik een breed scala aan sociaal relevante thema's bestudeerd vanuit verschillende perspectieven. Het studieprogramma richtte zich op onderzoeksmethoden, sociaal beleid en publieke gezondheid, jongeren, migratie en multiculturalisme.

Ervaring

Team Outbreak medewerker, Afdeling infectieziektebestrijding @ Gemeentelijke Gezondheidsdienst Rotterdam-Rijnmond (GGD)
aug 2022 — Huidig

In een korte tijd verantwoordelijk geworden voor verschillende taken binnen de afdeling corona uitbraken/infectieziektebestrijding.

- Toezicht houden op uitbraken binnen instellingen waar kwetsbaren verblijven.
- Leveren van advies op maat aan (zorg)instellingen en onderwijs, vaak in overleg met artsen.
- Ik heb een werkinstructie gemaakt voor de uitvoering van nieuwe werkzaamheden binnen het team.
- Ik heb sectorbeleid vertaald naar een schematisch overzicht voor collega's.

Crisisteam Opvang Vluchtelingen Oekraïne @ Gemeente Rotterdam
mrt 2022 — mrt 2022

Vanuit de gemeente Rotterdam kreeg ik de mogelijkheid om een aantal dagen te helpen met het registreren van Oekraïense vluchtelingen bij opvanglocaties.

Medewerker Bron- en Contactonderzoek @ Gemeentelijke Gezondheidsdienst Rotterdam-Rijnmond (GGD)
aug 2021 — aug 2022

- Uitvoeren van bron- en contactonderzoek bij burgers die positief getest zijn op het coronavirus. Hierdoor heb ik o.a. kunnen werken aan het verfijnen van mijn gesprekstechnieken.
- Administratief verwerken van de verkregen informatie in het landelijk registratiesysteem. - Overleggen met collega's binnen de werkomgeving, waaronder artsen en supervisors.

Neem contact op met de kandidaat

Contact