Cultureel antropoloog, socioloog, criminoloog, ethnografisch veldwerker en schrijver
Cultureel antropoloog, socioloog, criminoloog, ethnografisch veldwerker en schrijver
  • Leiden, Netherlands
  • 18 oktober 2023

Ik ben Aron Akkerman, 26 jaar oud. Ik heb altijd interesse gehad in sociale rechtvaardigheid, cultuur en politiek, en ik heb er uitgebreid over geleerd in mijn bachelor, minor en master. De wisselwerking tussen verschillende actoren zoals NGO's, nationale staten en burgers fascineert me. Een van de vaardigheden die ik heb ontwikkeld in mijn studies, is het begrijpen van verschillende culturen terwijl ik me ook bewust ben van de onvermijdelijke vooroordelen die gepaard gaan met mijn deelname aan het 'the Global North'. Sociale rechtvaardigheid is iets wat persoonlijk heel belangrijk voor me is, maar het is ook iets dat me academisch interesseert. Ik bestudeer altijd actuele sociale gebeurtenissen en hun context. Ik ben creatief en kan uitstekend schrijven in zowel Engels als Nederlands.

Categorie
E-mail
aronakkerman@hotmail.com
Telefoonnummer
0615234641

Opleiding

Master @ Erasmus University and Gent University
sep 2021 — aug 2023

International Master's in Advanced Research in Criminology
Erasmus University

Duel degree

Bachelor @ Universiteit Leiden
sep 2017 — jul 2021

Culturele Antropologie en Ontwikkelingssociologie

Ervaring

Audio Editor/ Engineer @ Zelfstandig/Independent audio editor for a movie
aug 2023 — sep 2023

Voor de antropologische onderzoeksfilm WABLIEF van Mandy Meijer heb ik de audio mix en master gedaan. Dat betekent dat ik alle audio, opgenomen in verschillende contexten, professioneel bewerkt heb zodat het eindresultaat goed klinkt.

Front Office Medewerker @ Studentencentrum Plexus
aug 2021 — mei 2023

Ik heb zowel nationale als internationale studenten, docenten en anderen geholpen met vragen met betrekking tot de Universiteit Leiden. Bijvoorbeeld vragen met betrekking tot toelating en financiën.

Allround horeca medewerker @ Soldaat van Oranje
nov 2019 — mei 2022

Ik heb samengewerkt met een hecht team om een geweldige theater ervaring te bieden in de 'theater hangar' in Katwijk. Soldaat van Oranje hecht er veel waarde aan dat hun medewerkers topkwaliteit leveren voor hun klanten. Ik heb genoten van het handhaven van deze norm in mijn werk als barman, medewerker gastvrijheid, garderobemedewerker en meer.

Neem contact op met de kandidaat

Contact