• Den Haag, Netherlands
  • 20 juli 2023

Geboren in Bloemfontein Zuid Afrika, opgegroeid in 6 verschillende landen. Uniek perspectief op de wereld, en wil via mijn werk bijdragen aan een verbetering in de wereld.

Categorie
E-mail
daphne.dictus@gmail.com
Telefoonnummer
0654347222

Opleiding

Master @ Universiteit Leiden
feb 2014 — aug 2016

Master of Public International Law, specalizatie in Humanitarian Law

Bacherlors @ Leiden University College
aug 2010 — jan 2013

Bachelor of Arts (Hons.) Specialisatie in Global Justice

Ervaring

Quality Assurance @ Adyen
apr 2023 — mei 2023

Onderdeel van quality assurance team voor KYC Amsterdam. Opzetten van Global QA afdeling, quality check op dossiers, en ontwikkeling van Global QA beleid. Project Management.

Quality Checker @ ABN Amro
jan 2022 — apr 2023

In directe dienst als Quality Checker New Client Take On - Retail van de ABN Amro, Natuurlijke personen en MKB. Coachen van analisten, training geven, en Speak Up ambassadeur. Overleg met de compliance afdeling over beleid.

Quality Checker @ Octas
okt 2020 — dec 2021

Quality Checker bij New Client Take On - Retail van de ABN Amro, Natuurlijke personen. Coachen van analisten, trainingen geven, en ondersteuning met het ontwikkelen van beleid voor NCTO retail.

Medewerker bron - en contactonderzoek @ GGD/ANWB
sep 2020 — okt 2020

Bron-en contactonderzoek voor de GGD, ter voorkoming van de verspreiding van Corona.

Volunteer Legal Consultant @ Our Bodies Our Voice
sep 2020 — Huidig

Vrijwillig Legal Consultant voor de Stichting Our Bodies, Our Voice. Advies op nieuwe policies, advies over juridische vraagstukken.

CDD Analist @ Tergos
jul 2019 — jul 2020

Customer due diligence analist voor de Rabobank in Den Haag via Tergos. Particulieren, MKB. Ondersteuning van nieuwe analisten, ontwikkeling van trainingsmaterialen voor nieuwe analisten.

Paralegal @ NIBC Bank
okt 2017 — mrt 2019

Ondersteuning van de Legal, en Regulatory afdeling van NIBC Bank: zelfstandig project management (waaronder het opzetten van het digitaliseren van het archief onder de door mij geschreven Record Keeping and Retention policy); policy schrijven; juridische administratie; complexe bedrijfsstructuren; legal documentation spot checks en rapportage hierover.

Neem contact op met de kandidaat

Contact