Online marketing (project) manager
  • Amsterdam, Netherlands
  • 4 november 2022

Mijn naam is Bas, getrouwd met Adela en vader van 2 jongens. Ik focus me graag op de groei van bedrijven en ben een sociale en prettige collega om mee samen te werken. Ik heb ervaring als projectmanager bij een online marketingbureau en als operationeel directeur bij een online entertainmentbureau.

Mijn hart ligt altijd dicht bij ontwikkelingswerk/ondernemerschap in Afrika. Voor mijn volgende avontuur wil ik mijn commerciële ervaring combineren met mijn liefde voor het Afrikaanse continent en de mensen.

Mocht mijn profiel je interesseren, dan kijk ik er erg naar uit je te ontmoeten.

Categorie
E-mail
geerlingsbas@gmail.com
Telefoonnummer
0623388772

Opleiding

WO @ Universiteit van Amsterdam
sep 2005 — jul 2010

Afgestudeerd in Sociale Pyschologie aan de universiteit van Amsterdam. Ik heb onderzoek gedaan naar de invloed van contact met mensen uit andere culturen op de ontwikkeling van vooroodelen. De studie heb ik Cum Laude afgerond.

Ervaring

Managing Consultant @ Level Up Group
jan 2022 — okt 2022

Voor online marketing bureau Level Up Group werkte ik in de rol als Managing consultant.

Mijn taken waren:

project management,
klantstrategie,
managen teamleden,
primair contactpersoon van de klant.

Klanten waren met name b2b klanten (lead generatie) en enkele b2c klanten (ecommerce). Voorbeelden hiervan zijn Unilever, Samsung, Mysolution en MIcompany.

De kanalen die binnen mijn projecten vielen waren: SEO, SEA, Social media, Content, E-mailmarketing, Marketplaces, Conversie optimalisatie en Data Analyse.

COO (Operationeel directeur) @ Evenses
jul 2016 — dec 2021

Evenses is een online gerichte entertainment bureau die artiesten verhuurt voor events.Het bedrijf bestond uit +/-25 medewerkers toen ik vertrok. Ik ben in 2016 gestart als boeker. Hetzelfde jaar kreeg ik een management functie en groeide door in het bedrijf tot operationeel directeur. Deze rol heb ik de laatste 2,5 jaar vervuld. De taken die ik vervulde waren:

Strategie op jaar-/ kwartaalniveau,
Management van het team,
Trainen van de teamleden (marketing, sales, planning),
Product owner Scrum,
Online marketing (met name SEO),
Sales.

Neem contact op met de kandidaat

Contact