afgestudeerd antropologe
afgestudeerd antropologe
  • Amsterdam, Netherlands
  • 5 september 2023

Als antropologie studente heb ik mij de afgelopen jaren beziggehouden met sociale vraagstukken in thema’s als migratie, politiek en identiteit. Door maatschappelijke kwesties en vraagstukken ‘bottom up’ te bestuderen kijk ik op een unieke antropologische manier naar actualiteiten. Mijn studie heb ik gecombineerd met vrijwilligerswerk bij Steunpunt vluchtelingen. In dit werk heb ik geleerd om mensen praktisch te helpen en om goed te functioneren binnen een team.

Ik ben communicatief vaardig; ik ben betrokken en oplossingsgericht. Tijdens mijn studie heb ik geleerd duidelijk en correct te schrijven. Nu ik mijn bachelor heb afgerond ben ik op zoek naar ervaring in de schrijvende media en/ of sociale hulpverlening.

Categorie
E-mail
isis.lute@hotmail.com
Telefoonnummer
0630254007

Opleiding

Bachelor @ Universiteit van Amsterdam
sep 2023 — okt 2023

Ik heb culturele antropologie en ontwikkelingssociologie gestudeerd aan de UvA in Amsterdam. Ik heb vakken gevolgd die betrekking hebben tot migratie, politiek en identiteit.

Ervaring

medewerker project activering ongedocumenteerden (P.A.O.) @ ASKV/ Steunpunt vluchtelingen
sep 2023 — okt 2023

Een half jaar heb ik een stage mogen lopen bij de prachtige organisatie Askv/ steunpunt vluchtelingen. Een organisatie die zich inzet voor ongedocumenteerde personen in Amsterdam. In deze stage was ik onderdeel van het PAO: project activering ongedocumenteerden. Onder mijn taken viel onder andere contact onderhouden met cliënten, cliënten persoonlijk helpen in het vinden van passende activiteiten, meedenken over toekomstige cursussen/ evenementen van PAO en het zelf opzetten van een cursus. Ook organiseerde ik samen met een andere stagiair het ‘buddy project’, waarin we ongedocumenteerde mensen koppelden aan Amsterdammers.
Werken voor Askv heeft mij geleerd om te werken in een team, om doelkrachtig te zijn en bovenal om te denken in oplossingen. Hulp moet aansluitend zijn op de vraag. Werken vóór mensen doe je door te werken mét mensen.

Neem contact op met de kandidaat

Contact