• Amsterdam, Netherlands
  • 12 april 2023

Op zak heb ik een opleiding arbeids- en organisatiepsychologie, twee jaar werkervaring als teamcoach én affiniteit met organiseren en coaching. In de tijd die ik op deze aardbol rondloop, wil ik iets moois en nuttigs neerzetten. Voor mij betekent dit anderen helpen, bijdragen aan een rechtvaardige(re) wereld en het in stand houden van cultuur en natuur. Daarnaast vind ik dat een baan plezierig moet zijn; het leven is te kort voor het alternatief.

Categorie
E-mail
maaikerenalda@live.nl

Opleiding

WO Master Business Administration @ Universiteit van Amsterdam
sep 2018 — feb 2020

Specialisaties: Leadership & Management + Entrepreneurship & Innovation
Extracurriculair: Big History, Totalitaire Regimes, Nuclear Weapons

WO Bachelor Arbeids- en Organisatiepsychologie @ Universiteit van Amsterdam
sep 2013 — mrt 2018

Extracurriculair: Wereldgeschiedenis, Oorlog
Inclusief fulltime bestuurjaars studievereniging VSPA

Atheneum @ Titus Brandsmalyceum
sep 2006 — jul 2012

Profiel: economie & maatschappij

Ervaring

Teamcoach @ Teleperformance
okt 2020 — nov 2022

Bij opdrachtgever GGD GHOR heb ik klantenservicemedewerkers begeleid bij gesprekken omtrent coronatesten, -vaccinaties en de coronacheck-app. Kerntaken zijn persoonlijke begeleiding, teambuilding, interne communicatie en verandermanagement.

Columnist @ De Jonge Amsterdammer
feb 2020 — feb 2021

Bij dit online platform heb ik columns geschreven over onder andere vrijheid, stadsontwikkeling en persoonlijke ontwikkeling.

Operations Manager @ Futureconsult
okt 2019 — apr 2020

Bij dit adviesbureau was ik verantwoordelijk voor de financiële administratie, websitebeheer, nieuwsbrief en HR. Hier heb ik basiskennis van SEO, WordPress en AFAS opgedaan.

Studiemanager @ Slimstuderen.nl
sep 2016 — aug 2017

Bij dit bedrijf in studieondersteuning had ik de eindverantwoordelijkheid over de samenvattingen voor de studie Psychologie (UvA). Kerntaken waren coördinatie, overzicht over planning en kwaliteit, werving en selectie, begeleiding schrijvers, promotiebeleid en externe communicatie.

Bestuur (Commissaris Studiegerelateerde en Sociale Zaken) @ Vereniging van Studenten in de Psychologie te Amsterdam (VSPA)
sep 2014 — sep 2015

Tijdens een fulltime bestuursjaar bij de Vereniging van Studenten in de Psychologie te Amsterdam (VSPA) was ik verantwoordelijk voor het begeleiden van 100+ commissieleden en hun evenementen. Tevens was ik verantwoordelijk voor het algemeen beleid.

Neem contact op met de kandidaat

Contact