Startende Sociaal Psycholoog
  • Amsterdam, Netherlands
  • 1 november 2023

Tijdens mijn Master in Social Influence heb ik veel geleerd over menselijk gedrag, sociale interacties en psychologische processen. Dit kan zeer waardevol zijn in verschillende professionele contexten, zoals het begrijpen en beïnvloeden van consumentengedrag, teamdynamiek, of het opzetten van verschillende soorten campagnes.

Sociaal, creatief en ondernemend. Het creëren van nieuwe ideeën, het oplossen van problemen en het aangaan van interacties met anderen motiveren mij enorm.

Tenslotte, heb ik werkervaring opgedaan in verschillende management functies. Hier was ik verantwoordelijk voor het aansturen van teams en het behalen van doelstellingen, wat nuttig kan zijn in verschillende professionele omgevingen.

Categorie
E-mail
robin-mertens@outlook.com

Opleiding

Mastertrack Social Influence (Master) @ Universiteit van Amsterdam
sep 2021 — jul 2023

Cijfer: 7.8

Psychologie (Bachelor) @ Universiteit van Amsterdam
sep 2016 — jul 2019

Cijfer: 7

Propedeuse Arts & Economics. @ Hogeschool van de Kunsten Utrecht
sep 2014 — nov 2016
VWO @ Stedelijke Scholengemeenschap Nijmegen
nov 2007 — jul 2013

Profiel Natuur & Gezondheid.

Ervaring

Costumer Succes Manager @ MijnSubsidie
nov 2023 — dec 2023

MijnSubsidie is een unieke applicatie die de subsidiekansen van uw project berekent. Na het invullen van doelgerichte vragen worden uw antwoorden geanalyseerd met behulp van de uitgebreide subsidiedatabases van MijnSubsidie. Binnen enkele minuten ontvangt u een berekening op maat met de subsidiekansen van uw project. Zo weet u precies waar u aan toe bent!

Assistent Bedrijfsleider @ Boulderhal Sterk
jun 2023 — sep 2021

Binnen deze functie was ik verantwoordelijk voor de aansturing van het barteam, het maken van roosters en de organisatie van verschillende evenementen.

Stagair PR & Marketing @ Framer Framed
dec 2022 — jun 2023

Tijdens deze stage heb ik bijgedragen aan het opzetten van marketingcampagnes. Dit omvatte onder andere het ontwikkelen van strategieën, het creëren van content en het uitvoeren van marketingactiviteiten om de bekendheid van de kunstboeken te vergroten.

Daarnaast heb ik deelgenomen aan een onderzoeksproject gericht op de bezoekers van Framer Framed. We hebben geanalyseerd wat hun achtergronden, interesses en demografische gegevens zijn. Bovendien hebben we geëvalueerd of de huidige communicatiestrategieën van Framer Framed goed aansluiten bij het profiel van deze bezoekers.

Deze stage bood mij waardevolle ervaringen en inzichten op het gebied van marketing, strategieontwikkeling en marktonderzoek. Het stelde me in staat om mijn vaardigheden op deze terreinen verder te ontwikkelen en droeg bij aan een verrijkend en leerzaam professioneel traject.

Routebouwer @ Energiehaven
sep 2021 — Huidig

Als routebouwer in boulderhallen ben ik verantwoordelijk voor het bedenken, creëren en onderhouden van klimroutes. Mijn taken omvatten het conceptualiseren van uitdagende en gevarieerde klimroutes, rekening houdend met verschillende moeilijkheidsgraden en stijlen om een aantrekkelijke klimervaring te bieden aan een divers publiek. Binnen deze functie werk ik nauw samen met een team om ervoor te zorgen dat de routes veilig en uitdagend zijn.

Mijn rol vereiste creativiteit, technisch inzicht en aandacht voor detail om een optimale klimervaring te garanderen.

Salesmanager @ SQ People
mei 2014 — dec 2018

Als salesmanager bij SQPeople houd ik mij bezig met het aansturen van een team fondswervers (+/- 50 personen). Dit omvat het wekelijks behalen van targets, de instroom van nieuwe fondswervers en een gedeelte administratieve taken.
Daarnaast geef ik op regelmatige basis verschillende trainingen aan het team, welke een verdieping en verbreding aanbrengen om het team optimaal te laten functioneren.

Neem contact op met de kandidaat

Contact