Filosoof en ethicus
Filosoof en ethicus
  • Utrecht, Netherlands
  • 1 februari 2024

Als filosoof ben ik nieuwsgierig, analytisch en maatschappelijk betrokken. Ik heb
ervaring met redactiewerk, evenementenorganisatie en het bedenken en modereren van filosofische programma’s. Ik ben sociaal vaardig en betrokken bij mijn werk en collega’s. Daarnaast heb ik een grote belangstelling voor feminisme, klimaat en onderwijs.

Categorie
E-mail
nje.tesselaar@gmail.com
Telefoonnummer
0640213182

Opleiding

Master @ Radboud Universiteit
sep 2019 — apr 2021

Aan de Radboud Universiteit heb ik mijn diploma in Praktische Filosofie (ethiek) cum laude behaald. Ook heb ik één jaar de research master gedaan, waarin ik veel onderzoeksvaardigheden heb geleerd.

Bachelor @ Universiteit Utrecht
sep 2015 — mrt 2019

Aan de Universiteit Utrecht heb ik mijn bachelor in Taal- en Cultuurstudies cum laude behaald. Dit was een brede bachelor, waarin ik uiteindelijk ben afgestudeerd in filosofie en literatuurwetenschap.

Ervaring

Sales & Events @ Bibliotheek Utrecht
aug 2021 — Huidig

Bij de Bibliotheek Utrecht faciliteer ik organisaties die in de bibliotheek een evenement of bijeenkomst willen organiseren. Ik onderhoud contact met de klant en zorg ervoor dat een bijeenkomst of evenement goed is georganiseerd en verzorgd.

Redacteur @ Felix & Sofie
jan 2020 — dec 2022

Als redacteur bij het filosofische cafe Felix & Sofie organiseerde en modereerde ik filosofische programma's over feministische theorie, racisme, klimaat en dierenwelzijn.

Stagiair @ Filosofie Magazine
aug 2018 — dec 2018

Als stagiair bij Filosofie Magazine deed ik veel redactiewerk. Ik heb interviews afgenomen en artikelen geschreven die zowel op de website als in het fysieke bladzijn gepubliceerd. Ook heb ik een evenement georganiseerd over mensenrechten.

Neem contact op met de kandidaat

Contact