Starter met achtergrond in duurzame ontwikkeling
Starter met achtergrond in duurzame ontwikkeling
  • Utrecht, Netherlands
  • 6 oktober 2023

Door middel van academische en professionele ervaring streef ik ernaar te groeien als changemaker om bij te dragen aan het beantwoorden van hedendaagse en toekomstige duurzaamheidsvraagstukken.

Collega’s omschrijven mij als analytisch sterk, proactief, communicatief vaardig en als iemand die graag in complexe materie duikt. Ik werk graag in een team - samen sparren over het bereiken van ambitieuze doelen vind ik inspirerend.

Categorie
E-mail
jvvdbergh@hotmail.nl

Opleiding

Master of Science @ Wageningen University & Research
aug 2021 — sep 2023

MSc International Development Studies
Specialisatie: Politics and Governance of Development
Honours track: Sustainable Development Diplomacy

Bachelor of Science @ Universiteit Utrecht
sep 2017 — feb 2021

BSc Global Sustainability Science
Specialisatie: Governance and Societal Transformation

Ervaring

Stagiair Bossen en Biodiversiteit @ Ministerie van Buitenlandse Zaken
mrt 2023 — sep 2023

Hoofdtaken: het mede vorm geven aan de uitwerking van de mainstreaming van biodiversiteit in BHOS-beleid en instrumentarium; het in kaart brengen van de rol van biodiversiteit in de bossenprogramma’s; het mede vorm geven aan de uitwerking van private sector mobilisatie voor biodiversiteit.

Internationaal milieubeleid consultant @ UNCTAD, UN DESA
okt 2021 — dec 2021

Hoofdtaken: Het ontwikkelen van een set geïntegreerde science-policy briefs over recente trends in wetenschap, technologie en innovatie die kunnen bijdragen aan groene, veerkrachtige en inclusieve steden post-COVID. In samenwerking met SUNY-ESF (VS) en Van Lang University (Vietnam).

Community coördinator @ Green Office Universiteit Utrecht
mrt 2021 — jun 2022

Hoofdtaken: Het verbeteren van de participatie van medewerkers en studenten bij het realiseren van duurzame ontwikkeling op de campus van Universiteit Utrecht; het faciliteren van duurzame projecten op de campus; het mede-uitvoeren van het EU project UNI-ECO; het organiseren van evenementen; het mede-ontwikkelen van de community-strategie van de Green Office.

Werkgroepcoördinator Biodiversiteit en Voedsel (vrijwilligerswerk) @ Nationale Jeugdraad
jul 2020 — jul 2021

Hoofdtaken: Het betrekken van Nederlandse jongeren bij het maatschappelijk debat over biodiversiteit en voedsel; het maken van een jaarplan voor de werkgroep; het motiveren en coördineren van 14 vrijwilligers; het organiseren en voorzitten van vergaderingen; het organiseren van evenementen; het ontwikkelen en geven van gastlessen op middelbare scholen.

Duurzaamheidsconsultant @ Natuur en Milieu
feb 2020 — apr 2020

Hoofdtaken: Het ontwikkelen van een adviesrapport over de eiwittransitie in Nederland, en hoe de NGO Natuur & Milieu deze transitie kan ondersteunen; het onderhouden van contact tussen Natuur & Milieu en het consultancy team.

Neem contact op met de kandidaat

Contact