Health & Sustainability Graduate
Health & Sustainability Graduate
  • Rotterdam, Netherlands
  • 28 april 2024

Ik heb recentelijk mijn WO Master Diploma Global Challenges for Sustainability behaald en ben op zoek naar een passende baan! Ik heb veel passie voor een gezonde en duurzame wereld.

Ik heb veel affiniteit met banen die maatschappelijke impact maken. Ik heb om deze reden ook bewust gekozen voor studies waarin maatschappelijke betrokkenheid centraal staat en ook bij mijn werk- en vrijwilligersevaringen daarnaast.

Ik heb een positieve instelling en houd van aanpakken. Ik kan zowel energie krijgen van analytisch bezig zijn als mijn handen uit de mouwen steken. Het belangrijkste is dat ik zingeving vind in wat ik doe.

E-mail
brittvanlitsenburg@gmail.com
Telefoonnummer
+31636550354

Opleiding

WO Master @ CHARM-EU
sep 2022 — feb 2024

As a student in the Master's program in Global Challenges for Sustainability at CHARM-EU, I engage in an immersive learning experience aimed at equipping me with the skills and knowledge needed to confront pressing global issues from a multidisciplinary standpoint. Through a blend of theoretical studies, hands-on projects, and international exposure, I explore complex challenges like climate change, biodiversity loss, and social inequality. By prioritizing collaboration, innovation, and sustainable solutions, I am prepared to tackle the world's most urgent sustainability challenges and drive positive change on local, regional, and global scales.

WO Bachelor @ Wageningen University & Research
sep 2016 — jul 2021

The Bachelor's program in Health & Society at Wageningen University I have developed a comprehensive understanding of the intricate relationship between health, society, and the environment. Through interdisciplinary coursework, I delved into topics such as public health policy, social determinants of health, and global health challenges. With a focus on research-driven learning and practical application, I am equipped with the knowledge and skills to address complex health issues and contribute positively to the well-being of individuals and communities worldwide.

Ervaring

horecamedewerker @ Spirit Rotterdam
apr 2022 — Huidig

Ik ben al een aantal jaar met veel plezier werkzaam als horecamedewerker voor het biologisch & vegetarisch restaurant SPIRIT in Rotterdam. Met mijn voorliefde voor duurzaam & gezond eten ben ik hier helemaal op mijn plek en deel ik mijn passie en enthousiasme graag met de bezoekers.

Vrijwilliger @ Regeneratie Coöperatie
mrt 2022 — jul 2022

Via het Fair Future Generator traineeship van Milieudefensie werd ik als vrijwilliger aan de slag gezet bij de Regeneratie Coöperatie.

Ik hielp de Regeneratie Coöperatie met de voorbereidingen voor een 3 daags evenement: De Regeneratie Manifestatie 2022. Hier had ik een leidende rol bij strategische planning, ontwikkeling van concepten en gedetailleerde programma implementatie. Daarnaast was ik verantwoordelijk voor de coördinatie en communicatie met sprekers, workshop facilitators en andere deelnemers en het effectief beheren van de logistieke aspecten van het evenement.

Vaccinatiemederwerker @ GGD Rotterdam
jun 2021 — mrt 2022

Ik was tijdens de coronapandemie werkzaam bij het vaccinatiecentrum in Crooswijk Rotterdam. Ik was het aanspreekpunt van een team hosts en moest een team van 12 gastvrouwen en gastheren aansturen en coördineren op locatie. Ik was daarnaast de schakel tussen planning, facilitair manager en mijn team van hosts.

Projectmanager & bestuurslid @ Rode Kruis Studentendesk Wageningen
sep 2017 — jul 2018

Ik was verantwoordelijk voor het bedenken en uitvoeren van projecten voor de studentendesk, zoals het
coördineren van EHBO-cursussen voor studenten, de lees-expres op basisscholen en het Kind-Onder Vuur Tentoonstelling. Daarnaast was ik samen met vijf andere bestuursleden verantwoordelijk voor het onderhouden van contact met het
regionale Rode Kruis, de Universiteit, de leden en andere studentendesks in Nederland.

Neem contact op met de kandidaat

Contact