Ervaren marketing- en communicatieadviseur | Data & Digital | Campagnes | Fondsenwerving | Duurzaamheid & MVO
  • Haarlem, Amsterdam, Leiden e.o., Netherlands
  • 14 februari 2023

Met ruim 10 jaar ervaring op zak help ik organisaties een heldere marketing- en communicatiestrategie neer te zetten en deze uit te werken in doelgerichte, datagedreven communicatie en creatieve campagnes. Ik geef gevraagd en ongevraagd advies, ben analytisch sterk en ben een echte teamspeler. Met aanstekelijk enthousiasme en een flinke dosis humor weet ik anderen te motiveren en mee te nemen in mijn visie.

E-mail
mereldenotter@gmail.com

Opleiding

WO @ Universiteit van Amsterdam
sep 2006 — jun 2011

Master Communicatiewetenschap

Ervaring

Communicatie lead @ Bitcoin Meester
okt 2022 — feb 2023

Bij Bitcoin Meester gaf ik leiding aan het communicatieteam en was sparringpartner voor het bestuur. Verantwoordelijk voor alle interne en externe communicatie van deze grote Nederlandse cryptobroker met internationale ambities. Daarnaast medeverantwoordelijk voor de rebranding naar het nieuwe internationale merk BCM. Inclusief compleet nieuwe huisstijl, merkstrategie, brand book, website en apps voor de Apple en Google Play Store.

Adviseur marketing, communicatie & partnerships @ IVN Natuureducatie
feb 2016 — okt 2022

IVN werkt aan een duurzame samenleving door jong en oud de natuur van dichtbij te laten beleven. Ik heb hier 6,5 jaar met veel plezier gewerkt als marketing- en communicatieadviseur voor diverse grote projecten en campagnes. Vaak in de rol van coördinator of campagneleider, waarin ik zowel strategisch als operationeel bezig was. Van het opzetten van de communicatiestrategie en het maken van de jaarplannen tot het uitwerken hiervan met het team in customer journeys, digital marketingplan, persaanpak, dashboard, online en offline middelen, etc.

Neem contact op met de kandidaat

Contact