Producer / Project coördinator
  • Amsterdam, Netherlands
  • 29 november 2023

Opleiding, ervaring en interesses

Ik heb net afscheid genomen van de reclamewereld en wil mij graag focussen op het mooier maken van de wereld en positieve impact maken. 

Ik heb HBO bachelordiploma 'Creative Business' op zak. Een management opleiding in de creative sector. Mijn kracht ligt bij; organiseren, plannen, overzicht houden, budgetten bewaren, administratie, communicatie, verbinden, etc.

Het ‘zinvol’ werken is voor mij belangrijk en ben daarom op zoek naar organisatorische functie binnen een purpose driven organisatie. Een organisatie met een duidelijke visie en als doel de wereld een stukje beter te maken.

Ik heb interesse in o.a. de thema’s; inclusie, diversiteit, LHBTQ+ gemeenschap, duurzaamheid, stedelijke ontwikkeling, en meer.

Categorie
E-mail
rosa.lotte.winkelman@gmail.com
Telefoonnummer
0644600109

Opleiding

HBO @ Inholland
nov 2014 — nov 2018

Bachelor of Arts - Creative Business
(Media & Entertainment Management

Ervaring

Producer / Project Manager @ Artbox
mei 2021 — okt 2023

Binnen deze functie was ik verantwoordelijk voor het end-to-end managen van mijn eigen projecten. Van aanvraag, naar pitch, naar uitvoering en uiteindelijk oplevering. Mijn taken omvatten o.a; plannen & begroten, time management, aansturen en leiden, klantcontact, productie op draaidagen, etc. Daarnaast was ik verantwoordelijk voor alle marketing communicate.

Neem contact op met de kandidaat

Contact