Afgestudeerde International Development Studies
  • Rotterdam, Netherlands
  • 12 juni 2023

Na negen maanden reizen in Australië, Nieuw Zeeland en andere plekken ben ik klaar voor een nieuwe uitdaging. In augustus 2021 heb ik mijn master International Development Studies aan de Universiteit Utrecht. Ik heb mij vooral gefocust op migratie-gerelateerde vakken en onderwerpen. Echter ben ik ook zeer geïnteresseerd in onderwerpen zoals duurzaamheid en educatie.

Categorie
E-mail
jen.buizer@gmail.com

Opleiding

WO master International Development Studies @ Universiteit Utrecht
sep 2020 — aug 2021

De Engelstalige master International Development Studies bestaat uit een gevarieerd curriculum met vakken gericht op ontwikkelingsthema’s en migratie.

Mijn scriptie was gefocust op het welzijn van asielzoekers waarvan hun asielaanvraag is afgewezen en die participeren in vrijwillige terugkeerprojecten in Nederland. Daarnaast is de rol van het terugkeerbeleid onderzocht.

WO Premaster Sociale Geografie en Planologie @ Universiteit Utrecht
sep 2019 — aug 2020

Om de master International Development Studies te volgen heb ik de premaster Sociale Geografie en Planologie afgerond. Mijn literatuurscriptie was gefocust op de moderne slavernij in Mauritanië (West-Afrika) en de rol van religie.

HBO Bachelor International Business and Languages @ Hogeschool Rotterdam
aug 2015 — aug 2019

De Engelstalige studie International Business and Languages bestaat uit een gevarieerd pakket aan vakken zoals Communicatie, Intercultureel bewustzijn, Business Engels, Marketing, Frans, ICT, Rechten en Management.

Ervaring

Room attendant @ O'Reilly's Rainforest Retreat
okt 2022 — nov 2022

Tijdens mijn reis heb ik gewerkt als schoonmaakster voor zes weken.

Customer Service Specialist @ GGD
mrt 2022 — mrt 2022

Inplannen van vaccinatieafspraken voor de GGD via de telefoon

NS Reisassistente @ Qarin
nov 2021 — jan 2022

Het begeleiden van mindervalide reizigers bij het in-, uit- en overstappen bij de Nederlandse Spoorwegen en gesprekken voeren met de reizigers.

Onderzoeksstagiaire Project "Met Opgeheven Hoofd 3" @ VluchtelingenWerk Nederland
feb 2021 — aug 2021

Mijn master scriptieonderzoek is gedaan in samenwerking met het MOH3 project van VluchtelingenWerk Nederland. Voor dit onderzoek heb ik interviews gehouden met cliënten.

Stagiaire Project "Met Opgeheven Hoofd 2" @ VluchtelingenWerk Nederland
feb 2019 — jul 2019

Voor mijn bachelor International Business and Languages heb ik mijn scriptie geschreven en stagegelopen bij het vrijwillige terugkeerproject MOH2 van VluchtelingenWerk. Mijn scriptie ging over de succesfactoren om een start-up te beginnen in Benin (West-Afrika).

Medewerken Brood- en kaasafdeling @ Gimsel
jan 2019 — aug 2022

De eerste drie jaar heb ik gewerkt in de weekenden en de laatste vijf maanden 28-32 uur om te sparen voor mijn reis. Op dagelijks niveau adviseerde ik klanten en het afsluiten van de afdeling.

Neem contact op met de kandidaat

Contact