Ervaren en creatieve projectleider
Ervaren en creatieve projectleider
  • Leiden, Netherlands
  • 2 mei 2023

Ervaren projectleider met een achtergrond in Antropologie.

Categorie
E-mail
christienvdp@hotmail.com
Telefoonnummer
0612573346

Opleiding

Master @ Universiteit Leiden
sep 2020 — jul 2021

Ik heb Visual Ethnography gestudeerd in Leiden. Deze master is een specialisatie binnen de studie Culturele Antropologie en Ontwikkelingssociologie en kenmerkt zich door het doen van onderzoek met behulp van visuele methoden. Voor mijn masteronderzoek heb ik een documentaire van 30 minuten gemaakt over mensen die off-grid wonen in Nederland. Deze documentaire vormde samen met een geschreven tekst van 10.000 woorden mijn masterscriptie.

Ervaring

Projectleider, gedragsonderzoeker en content creator @ Hub Creations
okt 2021 — Huidig

Als projectleider, gedragsonderzoeker en content creator begeleid ik projecten vanaf de sales tot en met de oplevering. Als projectleider maak ik onder andere: een Safety app (de Hub), een rondreizend ervaringscentrum (de Safety Keet), serious games, e-learnings, animaties, VR games, video's en workshops. Met als doel gedragsverandering op het gebied van veiligheid, risico's en cultuur. De educatieve producten zijn visueel aantrekkelijk en toegankelijk. De inhoud is relevant, nuttig en sluit aan bij de ervaring van de gebruiker.

Fotografe en filmmaker @ ZZP
okt 2021 — Huidig

Ik sta ingeschreven bij de KvK als fotografe en filmmaker. Naast mijn full-time baan heb ik echter weinig tijd gehad om opdrachten te doen. Bovendien kan ik bij mijn huidige werk wel mijn ei kwijt op creatief vlak. Afhankelijk van het aantal uren dat ik ga werken en de hoeveelheid creativiteit die ik kwijt kan bij mijn volgende baan ga ik wel/niet meer opdrachten aannemen als ZZP'er.

Neem contact op met de kandidaat

Contact