Energieke uitvoerende filosoof
  • Amsterdam, Netherlands
  • 14 november 2023

Waar ik de meeste energie van krijg is het ‘tapijt optillen en kijken wat daar onder ligt’, wat zijn de achterliggende aannames, waar ligt het werkelijke, diepere probleem en hoe vinden we daar een duurzame oplossing voor? Mijn passies liggen bij het lezen, schrijven en denken over de manier waarop we de meest kwetsbaren van onze samenleving kunnen helpen en een menswaardig bestaan kunnen bieden. Ik ben een idealistische, leergierige en kritische denker.

Doordat ik goed in staat ben om contact te leggen met mensen, en me interesseer in nieuwe ideeën, wereldbeelden en verhalen, ben ik in staat om problemen vanuit verschillende perspectieven te beschouwen en op te lossen.

Categorie
E-mail
woutnordbeck@live.nl
Telefoonnummer
0636140467

Opleiding

Master Political Science @ Universiteit van Amsterdam
sep 2020 — jul 2021

Gespecialiseerd in Politieke Theorie.

Scriptie onderwerp; The Traumatic Silence that isn’t heard: signaling a gap in the current discourse on silent politics

Bachelor Filosofie @ Universiteit van Amsterdam
sep 2016 — jul 2020

Activiteiten en verenigingen:

Algemeen bestuurslid voor het bestuur van AmFiBi
AmFiBi is de studievereniging van de opleiding filosofie aan de UvA, met ongeveer 500 leden. Samen met vier andere bestuursleden bestonden onze activiteiten en verantwoordelijkheden uit het organiseren van verschillende evenementen en activiteiten, het leiden van commissies en het bijwonen van faculteitsvergaderingen.

Lid van de onderwijscommissie filosofie.

Voornamelijk gespecialiseerd in Ethiek, Esthetiek en Politieke Filosofie. Ook het pre-mastertraject voor Politieke Theorie afgerond en een aantal vakken van de BA Geschiedenis gevolgd.

Ervaring

Trainee Overheid @ Gemeente Lelystad
jul 2022 — Huidig

Binnen de Gemeente Lelystad zet ik mij in op allerlei verschillende opdrachten; van procesbegeleider binnen het beleidsteam Sociaal Domein, naar Scrum-master bij het projectteam Transitie Omgevingswet of het schrijven van de Data Strategie tot aan het schrijven van beleid rondom overheidsparticipatie. Tegelijkertijd volg ik elke maand trainingen, organiseren we intervisies en wordt ik aandachtig gecoacht. Dit allemaal om mij een zo goed mogelijke start te geven in mijn werkende leven.

Administratief medewerker @ De Groene Amsterdammer
jun 2021 — jul 2022

Ik hield me hier voornamelijk bezig met het werven en behouden van lezers. Tegelijkertijd dacht ik ook mee met nieuwe strategieën om jongere lezers te bereiken.

Lid en barman @ Cultureel Eetcafé Skek
sep 2018 — jun 2020

Werkte voor en was mede verantwoordelijk voor een café/restaurant samen met 24 andere studenten zonder baas/eigenaar. Naast het werken achter de bar, het serveren van drankjes en het bedienen van tafels, was ik verantwoordelijk voor het volgende:

- Lid en voorzitter van de Administratiecommissie; verantwoordelijk voor de juiste en volledige administratie van de financiën en het verantwoordelijk houden van mijn collega's voor werkgerelateerde uitgaven.

- Lid van de Onderhoudscommissie; verantwoordelijk voor het uitvoeren van reparaties, schilderwerk en ander onderhoud dat het gebouw nodig had.

- Vertrouwenspersoon; luisteren naar en helpen bij het oplossen van geschillen tussen collega's, een luisterend oor bieden bij persoonlijke problemen en enquêtes houden om de mening van mijn collega's over de werkomgeving, het werk zelf en hun collega's te peilen.

Neem contact op met de kandidaat

Contact