Gedreven Starter afgestudeerd in Crisis & Security Management
  • Den Haag, Netherlands
  • 21 november 2023

Betrouwbare, gedreven en assertieve teamspeler met een kracht in netwerken en mensen samenbrengen. Veerkrachtige en leergierige starter goed in draagvlak creëren en prioriteiten stellen. Bekwaam in het vertalen van trends en ontwikkelingen naar doelgerichte kansen – individueel of binnen interdisciplinaire teams. Toegewijd en vol enthousiasme zich verder te ontwikkelen in, en resultaatgericht bij te dragen aan, het veiligheidsdomein.

Categorie
E-mail
iwdekkers@gmail.com

Opleiding

Master of Science (MSc) @ Leiden Universiteit
sep 2021 — jun 2022

Crisis & Security Management met een specialisatie in Nationale Veiligheid en Inlichtingen. Focus lag o.a. ook op veiligheidsuitdagingen, -actoren, en -samenwerking in de nationale en internationale context, cybersecurity change management, veiligheid & 'the rule of law' en veelzijdig bronnenonderzoek.

WO Bachelor @ Leiden Universiteit
sep 2018 — jun 2021

BA International Studies met specialisatie in Midden-Oosten en Noord-Afrika (politiek, economie, geschiedenis, cultuur) en de Arabische taal. Onderzoeksmethoden met een focus op (contra-)terrorisme en een minor in Global Affairs gegeven door ervaren professionals als Bert Koenders, Aernout van Lynden en Jaap De Hoop-Scheffer maakte tevens uit van mijn curriculumkeuzes.

Neem contact op met de kandidaat

Contact