multimedia design: 2D animatie en documentairefilm
multimedia design: 2D animatie en documentairefilm
  • Nijmegen, Netherlands
  • 16 februari 2023

De brug tussen wetenschappelijk onderzoek en de wereld daarbuiten heeft mij vanaf het begin van mijn filosofiestudie bezig gehouden. Dat ik in de jaren hierna een passie ontwikkeld heb voor documentairefilm, animatie en andere creatieve media heeft hier alles mee te maken. Ik voel een sterke behoefte om wetenschappelijke en sociale versplintering tegen te gaan en zet daar graag mijn creatieve geest voor in!

De samenwerking van beeld en taal kan voor een sterke impact zorgen Door talige en visuele elementen te combineren in de content die ik maak beperk ik me niet tot de ratio, maar kan ook juist het gevoel worden meegenomen in de communicatie. Het lijkt soms alsof die twee elkaar tegenspreken of in de weg staan, maar ik ben ervan overtuigd dat effectieve communicatie deze tegenstelling kan overstijgen. Beide zijn onmisbaar om de uitdagingen van deze tijd te lijf te gaan en om daarbij zoveel mogelijk mensen betrokken te krijgen!

Categorie
E-mail
gaiazajic@gmail.com
Telefoonnummer
0639088921

Opleiding

Master @ Edinburgh Collage of Art
sep 2020 — aug 2021

Master film regie voor documentaire film (Cum Laude).
Mijn film over klimaatdepressie is
vertoond op de jaarlijkse conferentie van
EAUC-Scotland - The Alliance for
Sustainability Leadership in Education. Daarnaast maakte ik mijn thesis film: Wij zonder Zij. In deze film ga ik met mijn moeder naar Wijk
aan Zee waar we onze relatie tot rouw en tot
elkaar onderzoeken. De trailer ziet u hier: https://vimeo.com/487216748/8172f7564d

Research Master @ Radboud Universiteit
sep 2016 — mrt 2019

Voor deze universitaire onderzoeksmaster heb ik een scriptie geschreven waarin ik voorstel om civil society te herdefiniëren binnen Hegels politieke filosofie (beoordeeld met een 8).

Ervaring

Assistent International Office FFTR @ Radboud Universiteit
feb 2023 — sep 2019

Ik schreef en verzamelde content voor op de website van het International Office. Met name voor studenten die in het buitenland willen studeren. Daarnaast beheerde ik de sociale media.

Stagiair Content Creator @ Radboud Educational Clips
feb 2022 — aug 2022

Radboud Educational Clips maakt educatieve video’s. Mijn hoofdtaak was animeren, zowel in samenwerking als zelfstandig.

Werkgroep Docent @ Radboud Universiteit
feb 2019 — jun 2019

Ik was zelfstandig werkgroepbegeleider voor het BA-1 vak Political Philosophy

Stage Economie @ Nederlandse Ambassade Kroatie
aug 2017 — feb 2018

Ik heb mij voornamelijk beziggehouden met economie, handelsbevordering en EU-dossiers waarin Kroatië posities inneemt. Daarnaast kwamen politieke en regionale dossiers aan bod en beheerde ik dagelijks de social media.

Hoofdredacteur, Commissielid Film & Philosophy, Editor @ Splijtstof
jan 2017 — jul 2021

Ik ben jarenlang actief geweest bij het tijdschrift Splijtstof, het onafhankelijk wijsgerig tijdschrift van de Faculteit der Filosofie, Theologie en Religiewetenschappen. Ik ben begonnen als editor en heb daarna een lange tijd gewerkt als hoofdredacteur. Ook ben ik in naam van Splijtstof co-oprichter van de succesvolle Film&Philosophy evenementen geweest.

Neem contact op met de kandidaat

Contact