Projectmanager
  • Wageningen, Netherlands
  • 12 april 2023

Door mijn ervaring als coördinator en ondernemer ben ik geoefend in het opzetten en leiden van projecten in zowel de (semi) publieke sector als in de creatieve industrie. Ik ben nieuwsgierig, heb een ondernemende houding en een kritische kijk op vraagstukken die spelen in de maatschappij.

Ik vind mijn werk het leukst als ik mag samenwerken met anderen. Sociaal, leergierig en creatief zijn eigenschappen die mij als persoon goed omschrijven. Ik ben op zoek naar een functie waarin ik met een team naar een gezamenlijk doel toe kan werken, mijn creativiteit in kwijt kan en waarin ik de vrijheid krijg om mijn eigen agenda en de indeling van mijn taken in te delen.

Categorie
E-mail
klapwijkmarleen@gmail.com
Telefoonnummer
0617027978

Opleiding

Trainee Sociaal Ondernemerschap @ Missie 030 - Starters4Communities
sep 2020 — mrt 2021
UUT Experience - coachingstraject @ Nationale Jeugdraad (NJR)
sep 2019 — dec 2022
Coachingstraject @ Sustainable Healthcare Challenge
feb 2018 — mei 2023
Graphic Design HBO Bachelor @ Hogeschool voor de Kunsten Utrecht (HKU)
sep 2013 — jul 2017

Ervaring

Projectcoördinator @ Wageningen University & Research
nov 2022 — mrt 2023

Om de belangrijkste informatie over het veilig werken met gevoelige gegevens onder de aandacht te brengen bij medewerkers, heeft WUR de e-learning Informatiebeveiliging & Privacy ontwikkeld. Als projectcoördinator stuur ik het maakproces en de uitrol van deze e-learning aan. Mijn verantwoordelijkheden zijn het maken van de planning en het bewaken van deadlines, het coördineren van interdisciplinaire samenwerking tussen verschillende afdelingen en zorg dragen voor de toegankelijkheid en kwaliteit van de e-learning.

Coördinator digitale basisvaardigheden | Community Librarian @ Huis73 bibliotheek en cultuur in Den Bosch
mrt 2021 — jul 2022

Bij Huis73 ben ik verantwoordelijk voor het Informatiepunt Digitale Overheid en de activiteiten rond digitale basisvaardigheden in Den Bosch en Rosmalen. Binnen mijn takenpakket komt ook de scholing van collega’s en een stuk monitoring terug. Daarnaast voer ik een aantal organisatiebrede taken rond digitalisering van de organisatie uit. Vanuit mijn functie, heb ik korte lijntjes met andere lokale organisaties binnen het sociaal domein. Hier komen mooie samenwerkingen uit voort, denk bijvoorbeeld aan een workshop online patiëntenportaal met het Jeroen Bosch Ziekenhuis.

Eigenaar webshop @ Gevonden Voorwerpen
sep 2017 — dec 2020

Op deze webshop verkocht ik vintage producten, kleding en accessoires aan klanten in heel Europa.

Mede-eigenaar | Conceptontwikkeling en projectmanagement @ Studio Flessenpost
feb 2017 — mrt 2021

Na het afronden van de opleiding Graphic Design, ben ik met een oud klasgenoot Studio Flessenpost gestart. Wij specialiseren ons in het ontwikkelen van visuele, laagdrempelige communicatiemiddelen, concepten en advies voor in sociaal maatschappelijke contexten. Hiermee maken we complexe informatie begrijpelijk voor iedereen. Onze opdrachtgevers zijn onder andere de GGD Amsterdam, de Gemeente Utrecht, Stichting Lezen en Schrijven, en de Universiteit Utrecht.

Studentlid opleidingscommissie @ Hogeschool voor de Kunsten Utrecht (HKU)
feb 2014 — jun 2017

Als studentlid van de opleidingscommissie van de School of Media adviseerde ik over kwaliteitsbewaking, beleidsvorming en curricula binnen de opleidingen die onder de School of Media vallen.

Neem contact op met de kandidaat

Contact