Manager Bedrijfsvoering, Adviseur MVO en Duurzame Landbouw
Manager Bedrijfsvoering, Adviseur MVO en Duurzame Landbouw
  • Deventer, Netherlands
  • 17 augustus 2022

Ik zet mijn brede kennis en management ervaring bij duurzame organisaties (goede doelen, agrifoodketens en maatschappelijk verantwoorde ondernemingen) graag in om organisaties duurzaam en innovatief te versterken. Mijn profiel: Zelfstandig teamspeler met een duurzame drive die uitdagingen oplossingsgericht en doelbewust aanpakt.

Categorie
E-mail
wimjanheezen@gmail.com
Telefoonnummer
0616293974

Opleiding

Bachelor's degree, Tropical Agriculture @ Hogeschool Van Hall Larenstein – VHL University of Applied Sciences
aug 2022 — sep 2022

Afstudeerrichting: tropische plantaardige productie en plattelandsontwikkeling
Afstudeeropdracht: onderzoek naar methoden van verduurzamen van bamboe, Filippijnen, 1999.
Stage: assistent-adviseur technische dienst bij een landbouwcoöperatie, Brazilië, 1998.

Master's degree, Agribusiness for Development @ University of London
aug 2022 — sep 2022

Een studie van het ondernemerschap en management van bedrijven, landbouwketens en lokale producenten in de internationale agrifood sector.

Thesis: Sustainable trade relations with small-scale producers in the south; A case study of a fresh vegetable supply chain.

Curriculum: Economics in Agriculture and Development, Agrifood Marketing, Entrepreneurship, Supply Chain Management, Financial and Management Accounting, Organisational Behaviour and HRM, Project Planning and Management, Managing Social and Environmental Responsibility

Ervaring

Manager Bedrijfsvoering en Financiën @ Trees for All
jan 2012 — aug 2022

Het coördineren en optimaliseren van de bedrijfsprocessen, systemen en interne/ externe communicatie. Verantwoordelijk voor de financiële administratie, budgettering, rapportages en publicaties incl. toezicht op juridische zaken en good governance. Opzet, ontwikkeling en beheer van ICT waaronder CMS, CRM en webshopsystemen. En opgetreden als de spin in het web binnen de organisatie.

Bureau Coördinator / Project Management @ Klimaatverbond Nederland
apr 2008 — jan 2012

Coördineren van de bedrijfsprocessen en interne communicatie. Verantwoordelijk voor de financiële administratie, begroting en rapportage; de ontwikkeling en beheer van de website en CRM systeem; en het geven van managementondersteuning in diverse projecten.

Neem contact op met de kandidaat

Contact