OneWorld presenteert:

Voordat je verder leest:

Onafhankelijke journalistiek voor een eerlijke en duurzame wereld kost tijd en geld. Als Vriend van OneWorld steun je voor € 6 per maand onze missie, lees je dagelijks bijzondere verhalen, ontvang je ons magazine en meer!

Ja, ik word Vriend Ik lees eerst verder

In deze podcast delen onder andere Lot van Hooijdonk (wethouder Utrecht), Olof van der Gaag (Directeur NVDE) en Ruud Koornstra (Energiecommissaris) hun visie op de grootste verbouwing van Nederland. PowerSwitch-redacteuren Janno Lanjouw en Veerle Corstens nemen in je 50 minuten mee door een college Gebouwde Omgeving.

Aan de hand van persoonlijke ervaringen, afgewisseld met quotes van experts, word je op een leuke en luchtige manier geïnformeerd over een van de grootste uitdagingen van deze tijd: 8 miljoen gebouwen die in Nederland van het gas af moeten.

Bron: soundcloud.com

Deze podcast is in opdracht van Natuur & Milieu geproduceerd, in samenwerking met Dag en Nacht media.

Gas is ook goed

Rustig aan met ‘van het gas af’

Is de volledige overstap naar een gasloze samenleving wel realistisch en wenselijk?

5467153899_1f3e71b93e_o

Van gas los

Hoe krijgen we alle Nederlandse woningen snel van het gas af?

Voor het maken van verhalen hebben we jouw steun nodig.

Ja, ik word vriend (€6 per maand)
bewl3-0749

Janno Lanjouw

Redacteur PowerSwitch

Na zijn studies Geschiedenis en Journalistiek en Nieuwe Media richtte Janno het Food Film Festival op. Daar raakte hij gespecialiseerd in …
Profielpagina
Veerle-door-Merlijn-Doomernik-5-web

Veerle Corstens

Veerle Corstens schrijft artikelen waarin ze bij cultuurmakers op zoek gaat naar welk (wereld-)probleem ze willen behandelen. Want een …
Profielpagina