Enis-DNW-2-300×300

Over de auteur

Programmaleider NieuwWij

Als Programmaleider Communicatie liggen zijn hoofdtaken op het gebied van het doorontwikkelen van www.nieuwwij.nl. Enis ontwikkelt nieuwe verdienmodellen, initieert samenwerking met strategische partners, zorgt voor een thematische focus en ondersteunt redactie en organisatie in het stimulieren van unieke projecten.

Naast zijn werk bij Nieuw Wij is Enis voorzitter van Stichting Humanislam, een denktank voor islamitisch humanisme dat hij mede naar aanleiding van het verscherpte islamdebat post-9/11 oprichtte. Hij is partner bij Stichting Koetsveld & Odaci, waar hij samen met predikant Herman Koetsveld de interreligieuze dialoog vormgeeft.

Enis is auteur van het interviewboek De Zeven Zuilen (Berne Media). Als spreker en publicist schrijft en spreekt hij voor diverse media en behandelt hij onderwerpen op het gebied van media, politiek en religie, in nauwe samenwerking met maatschappelijke, culturele en religieuze organisaties. In 2018 heeft hij samen met Greco Idema Bureau Heilige Zaken opgericht, een netwerkorganisatie voor zingeving en ondernemen.

Artikelen van Enis Odaci