Zo kan ik óók iets betekenen voor mensen in ontwikkelingslanden. Ik houd me vooral bezig met fondsaanvragen. Ook rapporteer ik aan fondsen wat een VSO’er heeft bereikt tijdens de uitzending. Ik maak offertes en schrijf projectvoorstellen. Dat deed ik ook tijdens mijn laatste baan bij een re-integratiebedrijf. Die kennis en ervaring komen nu dus goed van pas.

Met plezier naar kantoor
Vorig jaar was ik twee weken in Tanzania voor VSO. Ik besprak met oudercommissies van basisscholen hoe het onderwijs van hun kinderen kan verbeteren. Nu ben ik druk bezig om fondsen binnen te halen om aan hun wensen tegemoet te komen. En het leuke is: dat gaat lukken!

Ik zit bij VSO helemaal op mijn plek en heb het ontzettend naar m’n zin. Ook al ben ik maar één dag in de week op kantoor, ik voel me een volwaardig onderdeel van de organisatie.

VSO is altijd op zoek naar mensen die ons in Nederland willen helpen. Dat kan ad hoc voor een dagdeel of voor langere tijd, bij VSO op kantoor of vanuit huis. Bekijk de mogelijkheden.

VSO nieuw

VSO Nederland

VSO werkt aan blijvende verandering door kennis en vaardigheden te delen in de armste gebieden van Afrika en Azië. Zo bouwen we aan …
Profielpagina

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer