De stedenband Haarlem-Mutare kijkt terug op een zeer intensief werkbezoek. Brian en Lynne bezochten het VNG congres op uitnodiging van VNG-International. Brian James vertegenwoordigde daar  de MDC burgemeesters van Zimbabwaanse steden. Ze voerden tevens gesprekken  met het gemeentebestuur van Lochem, het gemeentebestuur van Haarlemmerliede, raadsleden in Haarlem,  de stichting DIGH (Dutch International Guarantees for Housing) en de TU Delft.

De burgemeester presenteerde in Haarlem de educatieve website Zimsurf en opende de tentoonstelling Ouder worden in Zimbabwe op het Haarlemse stadhuis. Tijdens de Haarlemse Grachtenloop gaf hij de aftrap voor de Stedenbandcampagne 100 FACES en op het Houtfestival sprak hij op het hoofdpodium.

 

Kortom veel activiteiten. Zoveel dat we ze hebben samengevat in een vijf minuten durende presentatie die u kunt zien op YouTube. Wij nodigen u uit deze te zien door op onderstaande link te klikken:

 

http://www.youtube.com/watch?v=Beeehcg1Tes


Bewuster geworden door dit artikel?

Onze journalistiek is toegankelijk voor iedereen en dat willen we zo houden. Met een kleine bijdrage help jij ons anderen ook bewust te maken. Alvast bedankt!

Ja, ik doe graag een eenmalige donatie!
Hoeveel wil je doneren?

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer