Partnerbericht

Zeilen voor jongeren in Frankrijk!

Nog geen zomerplannen? Zin deel te nemen aan een zeilproject in Frankrijk? Dan is dit echt wat voor jou! Dit project wordt ondersteund door Europese subsidies, en is daarom extra goedkoop. Meer weten? Lees snel verder!


Houd je van zeilen en ben je avontuurlijk ingesteld, dan hebben we nu een hele mooie kans voor jou! Deze zomer wordt er rond het thema Europese rivieren en zeilen een ‘youth in action’-project georganiseerd in Frankrijk. Aan het project zullen 16 jongeren deelnemen uit 4 verschillende landen. Tijdens het project varen de deelnemers mee met traditionele zeilboten die aan een festival meedoen, en helpen ze met het voorbereiden van dit festival. Tijdens de zeiltocht wordt er elke dag in een andere dorp/stad aangemeerd. Elke nacht slaap je in tenten, steeds in een ander dorp. Er worden workshops gegeven over duurzame ontwikkeling. De reis leg je vast door middel van foto’s, interviews en tekeningen, die samen worden tentoongesteld.

Dit project is voor jongeren tussen de 18 en 25 jaar, en vindt plaats van 10 t/m 25 juli in de omgeving van Bordeaux. Dit project is nu extra voordelig: ongeren onder 18 jaar en studenten betalen slechts €120,- inschrijfkosten. Alle deelnemers krijgen 70% van hun reiskosten vergoed!


Helemaal enthousiast geworden? Lees dan snel verder op onze site!