Partnerbericht

Xplore Xperienced

Beleef de ervaringen van Xplore-jongeren!

 

Xplore werkt aan draagvlakversterking voor ontwikkelingssamenwerking door het financieren van stages en uitwisselingen van jongeren naar ontwikkelingslanden. Kom naar  'Xplore Xperienced': een actieve tentoonstelling van ervaringen van Xplore-jongeren die de hele wereld over zijn geweest. Ze delen hun belevenissen op allerlei manieren: discussies, een interactieve fototentoonstelling, films, gedichten, raps, modeshow, workshops en nog veel meer.

 

Het subsidieprogramma Xplore leverde een enorm aantal nieuwe ambassadeurs voor ontwikkelingssamenwerking op. De jongeren delen namelijk bij terugkomst hun ervaringen en hun visie op ontwikkelingssamenwerking en armoedebestrijding met minstens 150 andere Nederlanders. Zo bereikten ze tot nu toe ruim een half miljoen mensen.

 

U kunt zich inschrijven voor 'Xplore Xperienced' door vóór 24 augustus een e-mail met naam, organisatie en aantal deelnemers te sturen naar info@xplore.nl. U ontvangt een bevestiging met routebeschrijving. Kijk voor meer informatie over 'Xplore Xperienced' op www.xplore.nl.