Partnerbericht

Win een ’Ticket to the future’ en stap met WECF op de trein naar het Fixing the Future Festival in Barcelona!

WECF zoekt jongeren die geïnteresseerd zijn in klimaat- en genderrechtvaardigheid om samen te leren over effectieve klimaatactie met een focus op onderwerpen als (mentale) gezondheid, intersectionaliteit en feminisme.

Ben jij:

  • tussen 18 en 30 jaar?
  • Geïnteresseerd in klimaat- en genderrechtvaardigheid?
  • Wil je gelijkgestemde jongeren ontmoeten?
  • En ben je verontwaardigd dat er niet genoeg wordt gedaan voor een leefbare toekomst op deze planeet?

Stap dan samen met WECF op de trein naar Barcelona! De treinreis, geïnspireerd door door de klimaattrein naar COP26 in Glasgow, zal zijn gevuld met interessante en creatieve workshops over klimaat- en genderrechtvaardigheid. Daarnaast gaan we met elkaar in gesprek over de uitdagingen die activisten ondervinden in de ruimtes waarin ze zich bevinden. De workshops worden in het Engels gegeven en zijn bedoeld voor kleine groepen in een volle wagon. De nadruk ligt op interactie, training, kennisuitwisseling en mobilisatie. Eenmaal in Barcelona doen we mee aan het Fixing the Future Festival, waar 25 inspirerende projecten hun visie over een groene en feministische toekomst presenteren. Met 92 jonge activisten uit Nederland, België, Denemarken, Frankrijk, Duitsland, Ierland, Letland, Italië, Spanje, Portugal en het Verenigd Koninkrijk gaan we het avontuur aan!

Hoe ziet het programma eruit?

  • 10 oktober: gezamenlijk vertrek naar Parijs
  • 11 oktober: ontmoet alle andere activisten die vanuit de hele wereld zijn aangekomen en stap op de trein naar Barcelona
  • 12 oktober: openingsevenement in Barcelona, start van het Fixing the Future Festival dag 1
  • 13 en 14 oktober: Dag 2 + 3 van het festival   
  • 15 oktober: terugkeer naar huis

Interesse? Vul dan het formulier in en vertel ons waarom jij de ideale kandidaat bent!

Wil je meedoen? Het aantal plekken is beperkt! Schrijf je dus snel in via dit formulier en laat ons weeten waarom jij de ideale kandidaat bent!

Begin september worden de tickets toegewezen. Verdere informatie over de verzameltijd en -locatie volgt na toewijzing van de tickets.

Alle kosten voor accommodatie, reizen en dagvergoedingen worden gedekt door WECF.

Wil je meer weten? Stuur dan een mail naar janna.lenders@wecf.org