Vanaf deze week zullen nieuwe publicaties verschijnen met daarin aandacht voor drie belangrijke thema’s waar Hivos actief op is: homo-emancipatie, energie en klimaat en vrouwenrechten. In de publieksuitingen wordt gebruik gemaakt van foto’s van mensen uit Azië en Afrika die eigenheid en kracht uitstralen. Zij staan symbool voor alle vrouwen en mannen in ontwikkelingslanden die door de inzet van Hivos-partners ter plaatse toegang krijgen tot gelijke middelen en kansen waardoor zij hun eigen leven en toekomst beter vorm kunnen geven.

In de eerste fase van de campagne ‘Wij zijn Hivos’ lag de focus meer op de manier van werken van Hivos, vormgegeven door het gebruik van uitspraken als ‘Het maakt wél uit wat ik doe’, ‘Ik vind dat het anders moet’ en ‘Ik doe het op mijn manier’. Nederlanders die zich herkenden in deze uitspraken werden opgeroepen om ook ‘Hivos te worden’. In deze nieuwe fase ligt de focus op de resultaten die bereikt zijn door onze partners en wat dat betekent voor de vrouwen en mannen ter plekke. Nieuwsgierig geworden? Hou dan deze website in de gaten!

Wil je zelf ook op een of andere manier Hivos worden? Verdiep je dan eens in de verhalen van Hivos-partners, word lid van de online Hivos Community of stuur een reactie naar info@hivos.nl.

Lees meer over de campagne!

http://www.hivos.nl/dut/content/view/full/2956

hivos_400px

Hivos

Wij zijn Hivos, een internationale organisatie die zoekt naar nieuwe oplossingen voor hardnekkige wereldproblemen. Met slimme projecten …
Profielpagina

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer