Ontmoet Maganda!
Maganda werkt samen met schoenenmakers uit Liliw, een klein stadje ten zuiden van Manila in de Filipijnen. Door deze directe link kan je meteen zien wie jouw schoenen hebben gemaakt! Door Maganda’s te dragen ben je er zeker van dat deze schoenen op verantwoorde wijze zijn gemaakt door professionele vakmensen zoals Maxima, Marlon en Ravie. Maganda is een directe samenwerking waarbij de schoenenmakers onderdeel zijn van het merk.  Maar we gaan verder.

en circulair
Op volle teugen genoten van je Maganda’s? Mocht je je schoenen niet meer dragen, dan kan je je schoenen terugsturen naar Maganda zodat deze worden geupcycled naar nieuwe producten. Als dank krijg je ook nog eens korting op je volgende paar! Daarnaast doen we niet aan schoenendozen en onnodig verpakkingsmateriaal: Maganda’s worden verpakt en verstuurd in een tas gemaakt van afvalzeil en…fietsbanden! 

en niet perfect
Is er nog meer? Jazeker. We zijn niet perfect. De materialen van de schoenen worden lokaal gemaakt, maar kunnen nog duurzamer. Bijvoorbeeld de zool, deze kan worden gemaakt van gebruikte vliegtuigbanden. Zelfs afgedankte visnetten kunnen worden omgetoverd tot prachtige stoffen. Een ander punt is het transport natuurlijk: gelukkig vindt de bezorging in Nederland al plaats op de fiets en met groen gas auto’s, dus we zijn goed op weg!

Doe je mee?
Voor meer informatie en de start collectie (espadrilles) kijk op www.magandashoes.com

Maganda-Shoes-Logo

Maganda Shoes

Profielpagina

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer