Partnerbericht

‘Waterschaarste treft vooral Dalits – Discriminatie maar ook goede voorbeelden”

U vindt het artikel hier: http://www.dalits.nl/pdf/waterschaarstedalits.pdf U kunt het artikel doorsturen naar collega’s, familie of vrienden, het op de website van uw organisatie plaatsen, er uit citeren etc.

Voor meer informatie over Dalits en het Dalit Netwrerk Nederland zie: http://www.dalits.nl

Steun Dalits via Facebook
Geef via Facebook bekendheid aan de discriminatie en uitsluiting van Dalits en wat daar – ook vanuit Nederland – tegen gedaan wordt. En blijf zelf ook op de hoogte van wat er allemaal gebeurt. Hoe? Zoek in Facebook op ‘Dalit Netwerk Nederland’ of volg deze link:
Klik vervolgens op de button ‘Vind ik leuk’. We posten ongeveer wekelijks een nieuw bericht. Afmelden kan op elk moment door ‘Vind ik niet meer leuk’ aan te klikken. Geen Facebook-account? Je kunt de pagina wel bekijken, maar reageren gaat dan helaas niet.

Binnenkort verschijnt de nieuwe India Nu met het artikel Over Waterschaarste en Dalits maar daarin onder meer de volgende artikelen:
– 125-jarige Congrespartij verliest grip – Kansen voor de oppositie
– Christenen gaan gebukt onder geweld en dreigementen van hindoe-extremisten
– Miljoen poepruimers gooien hun bezems voorgoed neer
– Fotoreportage: ‘Onaanraakbaarheid in beeld gebracht”

Voor €23,50 per jaar of €9,00 voor drie proefnummers bent u abonnee. Losse nummers kosten €4,50 inclusief porto. India. India Nu kan worden besteld via 030-2321340, via de website www.indianet.nl (onder ‘Tijdschrift India Nu’) of via h.maas@indianet.nl.
Bij het afsluiten van tweejarig abonnement voor 2011 en 2012 ontvangt u nu gratis een exemplaar van het indrukwekkende fotoboek (met essay) ‘Leven als Dali