Partnerbericht

Volg onze opleiding en word Impactmanager!

Als impact driven organisatie wil je wel zeker weten dat je het goede doet. Daarnaast wil je je impact ook kunnen communiceren naar je stakeholders. Impactdoelen stellen, meten en continu verbeteren; daar gaat het om. Leer met onze open opleiding Impactmanagement hoe je dit moet doen.

Avance is specialist in het meetbaar maken en optimaliseren van sociale, ecologische en economische toegevoegde waarde van organisaties. In onze praktijkgerichte expertopleidingen delen wij onze 10 jaar ervaring in impact meten en managen. Daarmee krijg je de expertise om jouw organisatie te begeleiden bij het meten, vergroten en communiceren van haar impact!

De opleiding

De opleiding Impactmanagement is een intensief praktijkgericht programma van zes maanden. Je krijgt theorieën en modellen aangereikt die je meteen in de praktijk brengt. Je leert door zelf een impactonderzoek op te zetten. Diverse gastsprekers delen hun ervaring, waaronder experts van het Impact Centre van de Erasmus Universiteit (ICE). Je maakt kennis met zowel de state of the art wetenschappelijke expertise als met uiteenlopende praktijkervaring van impactondernemers en -managers.

“Voorbij de hype is impact maken vooral een vak. Avance beheerst dit vakmanschap als geen ander. Rijk in content, divers in casuïstiek, en met ongekende klasse delen Edith en Jacoline de fijne kneepjes van het vak.”
– Coen van Iwaarden (Nature’s Pride)

Wat levert het je op?
Bij succesvolle afronding van de opleiding:

  • kun je jouw organisatie begeleiden bij het meten,
    vergroten en communiceren over haar impact;
  • ben je impactmanager en word je opgenomen in het
    register voor impactmanagers dat we opzetten;
  • vorm je onderdeel van een community van changemakers. Daarin wisselen we kennis uit en weten we elkaar te vinden in trajecten.

Het opleidingstraject begint op 12 maart.

Wil je meer weten over de opleiding? Klik dan hier.

Daarnaast kun je altijd een mailtje sturen naar opleiding@avance-impact.nl voor vragen of om je in te schrijven.

De aanmeldingen gaan hard, dus verzeker jezelf snel van een plek!