De training is een eerste kennismaking met internationale activiteiten voor jongeren. Je ontdekt alle mogelijkheden van het Europese subsidieprogramma Youth in Action. Je weet na afloop van de training hoe je een internationaal jongerenproject kunt organiseren. Je hebt geleerd hoe je  hiervoor subsidie van Youth in Action hiervoor kunt gebruiken.Je krijgt antwoord op al je vragen. Kortom: je hebt de smaak te pakken om zelf een project op te gaan zetten.  

 

De training wordt gesubsidieerd door Youth in Action. De eigen bijdrage voor de training is 75 euro. Youth in Action geeft subsidie en ondersteuning aan Europese projecten voor jongeren. Zowel jongeren als organisaties, jongerenwerkers en jongerenbeleidsmakers kunnen bij Youth in Action subsidie aanvragen voor internationale buitenschoolse projecten voor jongeren van 13 tot 30 jaar. Het doel van het programma is de actieve betrokkenheid van jongeren bij de maatschappij en bij Europa te vergroten. Jongeren leren open te staan voor andere culturen en vergroten hun persoonlijke vaardigheden.

 

Het programma wordt gefinancierd door de Europese Commissie en uitgevoerd door de afdeling Internationaal van het Nederlands Jeugdinstituut.

 

Je kunt je nog tot vrijdag 19 oktober aanmelden voor de training.

Kijk voor meer informatie en het inschrijfformulier op http://www.youthinaction.nl (agenda/trainingen/internationale 'appetiser')

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer