Partnerbericht

Verbeter de wereld met Welvaarders en maak de reis van je leven

Die reis win je niet zomaar, je moet je eerst een weg banen door het spannende verhaal, de interactieve puzzels, de vragen beantwoorden en de slogan afmaken. Maar wanneer je op 25 oktober 2009 nog steeds hoog in de ranking staat, dan maak je kans op een fotoreis voor twee personen naar Peru. Je maakt dan kennis met de producenten van FairMail Cards en trekt 14 dagen met hun op. Overnachten doe je in hostels en bij familie. Zo heb je de kans het ‘echte’ Peru te beleven.

 

Heb je niet alle vragen goed en ben je niet de snelste: niet getreurd! Vijf spelers maken kans op de 2e prijs; een cadeaubon van € 25, een volgende vijf spelers maken kans op de 3e prijs; een cadeaubon van € 15, allen te besteden bij de Wereldwinkel. Wekelijks ontvangt de top-25 spelers met de hoogste score een fairtrade GSM-hanger. Elke speler kan aan het einde van de game 10% Welvaarders Korting uitdraaien, te gebruiken in de bijna 400 Wereldwinkels en Fair Trade Shops.

 

Fairtrade

FairMail Cards biedt jongeren fotografietraining, parttime werk en begeleiding bij het maken van toekomstplannen. De tieners bekostigen door de verkoop van kaarten hun huisvesting en opleiding. De kaarten zijn o.a. te koop in de Wereldwinkel. Elk product uit het assortiment van de Wereldwinkel is met zorg en volgens fairtrade criteria ingekocht. Ondernemers in ontwikkelingslanden krijgen op deze manier de kans een beter bestaan op te bouwen. Door fairtrade producten te kopen, draag jij ook bij  aan een betere wereld.

 

Speel Welvaarders nu! Wie weet win jij de 14 daagse reis voor twee personen naar Peru of één van de andere prijzen. www.welvaarders.nl.

 

Bekijk ook de Welvaarders viral op YouTube via http://www.youtube.com/watch?v=yyUfI8Hpnro en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom de Welvaarders via "De officiële Welvaarders hyves http://welvaarders.hyves.nl".  

 

www.welvaarders.com