Partnerbericht

Veiling voor Costa Ricaanse boeren

Agriterra werkt sinds 2009 samen met Cooperativas sin Fronteras (CFS). Van CFS zijn 17 landbouworganisaties uit 9 (Latijns-Amerikaanse) landen lid, zij hebben rond de 13.000 leden. Uitgangspunt van CFS is dat de producten van de boeren verkocht worden in supermarkten en dat ze hiervoor een eerlijke prijs krijgen. CFS zet zich in om het ondernemerschap, handelinzicht en organisationeel management van haar landbouworganisaties en coöperaties die organische en fairtrade producten produceren te verbeteren. Dit moet leiden tot een betere verkoop en positionering van hun producten op markten in Europa en Latijns-Amerika.
 
De veiling vindt plaats op vrijdag 29 oktober tijdens de nationale Fairtrade week. De te veilen items zijn geschonken door organisaties en bedrijven uit Arnhem die fairtrade een warm hart toedragen. Een tipje van de sluier:

  • een Feng Shui advies
  • een VIP-arrangement voor een voorstelling naar keuze voor twee personen in Schouwburg Arnhem
  • een wijnproeverij
  • een voucher voor Championship Course op Golfbaan Landgoed Welderen of Landgoed Bleijenbeek.

Het belooft een fantastisch, duurzaam en eerlijk evenement te worden waarvoor wij u graag uitnodigen. Graag vóór 22 oktober aanmelden via info@fairtradearnhem.nl.

Wat: Fairtrade veiling
Wanneer: 29 oktober 2010
Hoe laat: 14:30 uur (tot circa 17:00 uur)
Waar: Peeze Arnhem, Ringoven 36 6828 TR te Arnhem
Waarom: 100% van de opbrengst gaat naar boeren in Costa Rica

Meer informatie: www.fairtradearnhem.nl