Recentelijk is vanuit het Ministerie van Buitenlandse Zaken de aanbesteding gestart rond de Subsidiefaciliteit Burgerschap en OS (SBOS, tot nu toe vaak aangeduid als ‘de draagvlaktender’). Geïnteresseerden kunnen de teksten vinden via de Aanbestedingskalender. Ondanks dat het overheidsbeleid niet centraal staat tijdens deze bijeenkomst, zal er ruimte zijn voor reflecties op inhoudelijke conceptuele uitgangspunten uit het beleid. Zo is gezamenlijke gedachtevorming interessant rond de verdere invulling van het concept Burgerschap en de rol van kennis, houding en gedrag. (Procedurele of technische aspecten van de aanbesteding zullen niet worden besproken.)

Benieuwd naar de reflecties van genoemde sprekers op wereldburgerschap en gedragsverandering? Wil je zelf bijdragen aan de verdieping van genoemde concepten? Kom dan donderdagochtend 17 juni naar de Context MasterClass in Utrecht! Aanmelden voor de bijeenkomst kan via www.contextmasterclass.nl

www.contextmasterclass.nl

Bewuster geworden door dit artikel?

Onze journalistiek is toegankelijk voor iedereen en dat willen we zo houden. Met een kleine bijdrage help jij ons anderen ook bewust te maken. Alvast bedankt!

Ja, ik doe graag een eenmalige donatie!
Hoeveel wil je doneren?

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer