Tijdens het Amsterdam Dance Event organiseert UMEF 18 oktober UMEF’s Inspiratie Café, een event speciaal voor alle spelers in de evenementenbrache met interesse in Duurzaamheid. Duurzaamheid is hot en noodzakelijk voor het behoud van onze aarde. Steeds meer evenementen en leveranciers willen groen en duurzaam. Maar hoe pak je dit aan? Dat is precies waar UMEF zich in heeft gespecialiseerd. 

Tijdens deze avond deelt UMEF deze kennis door prominente personen uit de Nederlandse evenementenbranche het woord te geven. De hoofdspreker is Jan Douwe Kroeske, onder andere bekend als presentator van Jules Unlimited en 12 steden, 13 ongelukken. Tegenwoordig is hij directeur van productiebedrijf Doule 2 BV en verantwoordelijk voor initiatieven als Lowlabb en Indian SummerLabb. Hij geeft tijdens het inspiratie café zijn visie op duurzaamheid binnen evenementen. Daarnaast zullen drie andere organisaties hun ideeën presenteren in een pitch. Lisette Kreischer bekend van het boek ‘ Veggie in Pumps’ en The Dutch Weed Burger is reeds bevestigd. De tweede pitch is van Ecofest uit Belgie. Ecofest zet zich net als UMEF in voor een duurzamere evenementenbranche dmv duurzame projecten, begeleiding en advies, coördinatie van afvalbeheer en workshops. De laatste pitcher is Otto Friebel van Van Gansewinkel die meer verteld over hun visie op duurzame afval verwerking.

Na de pitches is er de gelegenheid tot netwerken en afsluitend wordt er gedanst op de beats van o.a. DJ’s Wannabeastar en Wesdex.

Sprekers:
– Jan Douwe Kroeske (Llowlabb, Indian SummerLabb)
– Lisette Kreischer (The Dutch Weed Burger, Veggie in Pumps)
– Ecofest (BE) (Festival Brackrock)
– Otto Friebel (Van Gansewinkel)

Laat je inspireren en praat mee over duurzaamheid in de evenementenbranche. De toegang is gratis en iedereen is welkom. Aanmelden via: aanmelden@umef.net. De eerste 40 aanmeldingen ontvangen een welkomsdrankje.

Programma: 19.30: inloop – 19.45: opening – 20.00: sprekers – 21.00: netwerkborrel – 22.00: afterparty met o.a. DJ’s Wannabeastar en Wesdex Housemusic.

Het evenement op Facebook: https://www.facebook.com/events/585438921513473/?fref=ts

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer