Partnerbericht

Uitreiking Simon Jelsma Award voor jong ontwikkelingstalent.

De Simon Jelsma Award is dé prijs voor jonge, ondernemende mensen die zich net als Oxfam Novib oprichter Simon Jelsma, met hart en ziel inzetten voor een rechtvaardige wereld zonder armoede.  

Na een spannende stemcampagne via social media, wordt op 5 juni de winnaar van de Simon Jelsma Award bekend gemaakt.  De drie publieksfavorieten die hiervoor in aanmerking komen zijn: Nicoline Westen, oprichter van PURE!, Roeland Lelieveld, oprichter van Africa Wood Grow en Miguel Heilbron.

De tweejaarlijkse prijs bestaat uit een geldbedrag van 3000 euro en de winnaar treedt automatisch toe tot de jury voor de 3e Simon Jelsma Award in 2016.

Farah Karimi, algemeen directeur Oxfam Novib: “Met deze prijs eren we in de eerste plaats onze oprichter Simon Jelsma. In zijn geest willen we nu jonge rechtvaardigheidsstrijders aanmoedigen door te gaan met hun vernieuwende werk.“

Publiek is welkom bij de uitreiking van de Simon Jelsma Award op 5 juni in het Parkhotel, Molenstraat 53 in Den Haag. Aanvang 16.45, tot 17.30 uur.

Aanmelden is verplicht via een mail naar  simonjelsmaaward@oxfamnovib.nl.